Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak vagy a fiúknak van nagyobb esélye megtalálni a boldogságot?
Figyelt kérdés
Melyik nemnek van hendikepje?2012. jún. 24. 13:52
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ugye te egy szűz fiú vagy? :-)
2012. jún. 24. 15:18
12/17 anonim válasza:
Ez miben korrelál a véleményemhez? :)
13/17 anonim válasza:
A férfiak élete nagyon nehéz, mindenért nagyon keményen meg kell küzdeniük az életben. Ezzel szemben a nőknek nincs semmi dolguk, egyszerűen csak ülnek a fenekükön és kiválasztják azt a gazdag jóképű pasit akinek majd széttárják a lábukat. Nos hogy melyik élet boldogabb azt csak tippelni tudom. Bár könnyű a nőknek mert nem kell csinálniuk semmit, még dolgozniuk sem kell csak követelőzni a férfiaktól... én mégis azt mondom hogy nyomás alatt nő a pálma, pont attól lesz szép az élet hogy tartalmas, a nők élete kissé unalmas szerintem. 22/F
14/17 A kérdező kommentje:
Utsó! A gazdag jóképű pasik száma korlátozott, míg szép nőből elég sok van, így verseny van közöttük, ami végső soron a pénzes paliknak jó, mert sok vágyuk teljesül. A másik dolog, hogy hiába a plasztikázás, meg egyéb szépség-megőrző eljárások, a szépség mulandó, míg a vagyon megőrizhető.
2012. jún. 24. 19:13
15/17 Ⱳhite ßelle válasza:
Hogy gondolkodhatsz ilyen hülye módon. Szerintem ezért nincs neked barátnőd, nem a külsőd vagy a csóróság miatt.
Szerinted hány nő dolgozik és tanul keményen az országban? Ez nem Németország halihó, hogy elég legyen egy fizetés! :D
Sok nőnek nincsen társa, ő akkor éhen halna a te logikád szerint?
Sok hülye pasi azért feldobja rendesen, örülnék ha unalmasabb lenne ilyen téren. :)
21/N
16/17 anonim válasza:
Én nem ismerek olyan nőt aki hozzámenne feleségül egy olyan palihoz akinek nincs sok pénze, és mellette még neki is gürizni kell. A mai világban a legtöbb nőnek jut pénzes és lehetőleg jóképű pasi. Kivéve ha nagyon csúnya a csaj, akkor lehet hogy dolgoznia kell, ez igaz.
17/17 anonim válasza:
Habár, az is igaz, hogy nagyon sok pasi közül válogathatnak a nők és minden a fenekük alá van téve, de mindez 30 éves korukig. Onnantól kezdve, hogy elkezd megereszkedni a mellük meg ráncosodni meg ilyesmi.. akkor kezdődnek a megcsalások, a válás, az hogy 15 évvel fiatalabb nőt keres a pasi, és hát onnantól kezdve megszűnik a kényelmi pozíció. Tehát valóban a nőlét átka, hogy az idő sürget, nem véletlen hogy az ilyen 40 év közeli nők 75%-a kb. nyugtatókat meg antidepresszánsokat szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!