Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú az osztályomba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályomba és nagyot teszik. Hogy mondjam el neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Félek hogy lekoptatna mert ő a legmenőbb gyerek az osztályban és full ötös tesiből és a tanár csak a kupert és a távolugrást írta be ha összevonta volna mindent 2 kaptam volna ugyan ez volt év elején is csak akkor semmit nem írt be a tanár.147 cm magas vagyok és 52 kg vagyok olyan vagyo mint Snooki.Fiúk nektek bejön a szürkés zöldes szem??És barna vagy szőke vagy fekete haj jön be nektek?L11

2012. jún. 23. 01:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

bejön ,ezek közül mindegyik :D szerintem beszéljetek meg egy találkozást valahol, abból már sejtheti mire gondolsz és átgondolhatja addig. És ott elmondod neki.

Egy próbát megér :) gondolom még kis fiatal vagy :)

2012. jún. 23. 01:10
 2/15 Hole Hunter ***** válasza:
Leginkább szavakkal kéne elmondanod. Az olyan érthető. Az utalásokat a fiúk nem veszik észre...
2012. jún. 23. 01:11
 3/15 anonim ***** válasza:
nehogy neten mond meg neki :)
2012. jún. 23. 01:12
 4/15 anonim ***** válasza:

most látom 11 :D

én abban a korban még valahogy nem törődtem ilyenekkel ,de ez nem baj..

2012. jún. 23. 01:14
 5/15 A kérdező kommentje:
Még 2.-ban mondta hogy szerelmes belém de szerintem azóta elmúlt.Szoktunk beszélgetni de van amikor beszarok amikor beszélünk mert zavarba jövök előtte
2012. jún. 23. 01:16
 6/15 guido ***** válasza:

11 évesen ne Pasizz xD Mellesleg osztálytárssal ne akarj összejönni mert ilyen pofátlanul fiatalon majd egyszer csak összebalhéztok azt nézheted éveken keresztül a hülye fejét, hogy az összes csajszi ott akarja nyalogatni és majd szívom a pici fogad, hogy az az én pasim volt :D

HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK!

Mellesleg biztos nagyon Cuki és aranyos csajszi lehetsz, de hidd el most még nem éri meg ilyenen agyalni :D

2012. jún. 23. 01:17
 7/15 guido ***** válasza:
Amúgy arra Utalom hogy osztálytárssal tök gáz összejönni szerintem xD
2012. jún. 23. 01:17
 8/15 anonim ***** válasza:
nyári szünetben? Gáncsold el a strandon.
2012. jún. 23. 01:30
 9/15 A kérdező kommentje:
nagyon vicces egyébként is más városban élünk.
2012. jún. 23. 01:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nyári szünetben? Átmész abba a városba ahol lakik, és elgáncsolod a focipályán
2012. jún. 23. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!