Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy masszázs mennyire pasizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy masszázs mennyire pasizás nálatok lányok? :D

Figyelt kérdés

Osztálykirándulás alkalmával történt, hogy az a csaj ki nagyon tetszik még kirándulás előtt, a suliban kérdezte meg, hogy kiránduláson egyik este nincs e kedvem meg masszírozni a hátát. A válaszom egyértelmű volt, szerintem xD. A masszírozás alkalmával nem mertem komolyabb dolgot kezdeményezni annak ellenére hogy kettesben voltunk egy faházban, paráztam, hogy valaki ránk nyit. Nah 1 szó mint 100 a kérdés az, hogy lányok, ti ha megkértek egy csávót hogy masszírozzon meg akkor azt mennyire tennétek pasizási szándékkal?

U. I. : Ugy vélem, hogy osztályon belül vannak csávók akikkel látszólag sokkal jobb viszonyban van mint barát. Ezért kérnék egy megerősítést mert ha ott vannak a jobb barátok akkor miért kérne meg engem

(bocs a sok rizsáért csak így van egyben a dolog XD)

2012. jún. 22. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem kérnék meg egy olyan srácot erre, aki nem tetszik...

De a masszázson kívül történt valami érdekfeszítőbb is? :)

2012. jún. 23. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam az, nem kérek meg akárkit hogy masszírozzon, pláne ha mondjuk csak melltartó van rajtam közben. (és én sem masszírozok meg akárkit) Tehát szerintem pasizási szándék.

Ezt csak úgy megjegyzem: a volt párommal így jöttünk össze, megkértem hogy masszírozzon meg. (akkor már régóta ismertük egymást) Elcsattant az első csók.Onnantól ment minden. Hajrá!:) 22/L

2012. jún. 23. 00:02
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi megnyugodtam picit ^^

komolyabb dologba nem mertem belemenni mert egy faháznak voltunk az emeletén. Igaz kettesben de nem mertem semmibe belekezdeni mert ott volt az egész osztály valahol kint XD

2012. jún. 23. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
ohh mondjuk jó volt mert mondta hogy kikapcsolhatom a melltartót ha zavar....mondom ezt mondani se kellett volna :P
2012. jún. 23. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!