Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy masszázs mennyire pasizás nálatok lányok? :D
Osztálykirándulás alkalmával történt, hogy az a csaj ki nagyon tetszik még kirándulás előtt, a suliban kérdezte meg, hogy kiránduláson egyik este nincs e kedvem meg masszírozni a hátát. A válaszom egyértelmű volt, szerintem xD. A masszírozás alkalmával nem mertem komolyabb dolgot kezdeményezni annak ellenére hogy kettesben voltunk egy faházban, paráztam, hogy valaki ránk nyit. Nah 1 szó mint 100 a kérdés az, hogy lányok, ti ha megkértek egy csávót hogy masszírozzon meg akkor azt mennyire tennétek pasizási szándékkal?
U. I. : Ugy vélem, hogy osztályon belül vannak csávók akikkel látszólag sokkal jobb viszonyban van mint barát. Ezért kérnék egy megerősítést mert ha ott vannak a jobb barátok akkor miért kérne meg engem
(bocs a sok rizsáért csak így van egyben a dolog XD)
Hát én nem kérnék meg egy olyan srácot erre, aki nem tetszik...
De a masszázson kívül történt valami érdekfeszítőbb is? :)
Nálam az, nem kérek meg akárkit hogy masszírozzon, pláne ha mondjuk csak melltartó van rajtam közben. (és én sem masszírozok meg akárkit) Tehát szerintem pasizási szándék.
Ezt csak úgy megjegyzem: a volt párommal így jöttünk össze, megkértem hogy masszírozzon meg. (akkor már régóta ismertük egymást) Elcsattant az első csók.Onnantól ment minden. Hajrá!:) 22/L
köszi megnyugodtam picit ^^
komolyabb dologba nem mertem belemenni mert egy faháznak voltunk az emeletén. Igaz kettesben de nem mertem semmibe belekezdeni mert ott volt az egész osztály valahol kint XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!