Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok ha nem indiszkret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ha nem indiszkret a kerdes, akkor meg tudhatok mondani, hogy az uratok mennyit keres havonta nettoban?

Figyelt kérdés
Oszinten es anonymban.
2012. jún. 22. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bár rohadtul nem értem, te ettől miért leszel boldogabb, de jelenleg 70 körül hoz haza (ősztől kezdjük az egyetemet, akkor diákmunkából és diákhitelből fogunk élni).
2012. jún. 22. 16:04
 12/20 A kérdező kommentje:
9. Ez jo volt, megy a zold kez.
2012. jún. 22. 16:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Ga felesegul vett teged akkor o az urad es testestul lelkestul az ove vagy. Addig meg nem.
2012. jún. 22. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

"Nincs urad? Evszazadok ota igy hivjak a csaladfot. Meg a mai napig is ha hiszed ha nem."

igen, tudom, sok helyen így hívják... azok, ahol tényleg ilyen viszony van közöttük. Mi társak vagyunk... Ha az uramnak tekintené magát, az nálam elegendő lenne válóoknak...

2012. jún. 22. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Még mindig 8-as

"Ga felesegul vett teged akkor o az urad es testestul lelkestul az ove vagy. Addig meg nem."

Ezt nézhetjük úgy is, hogy hozzámentem...

De inkább összeházasodtunk... és nem, továbbra sem az uram, ahogy nem vagyok az övé...

Összetartozunk... kölcsönös. :)

2012. jún. 22. 16:10
 16/20 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
380-520E.
2012. jún. 22. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Testestül-lelkestül az övé vagyok, ez igaz. De ugyanígy ő is az enyém. Kölcsönösen "birtokoljuk" egymást, nem egyoldalúan.
2012. jún. 22. 16:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez miért lényeges?
2012. jún. 22. 17:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyjabol akkor ennyit a gyk szinvonalarol. Jott tizenakarhany komment, ebbol ketto vagy harom elfogadhato es beszamithato valaszkent. Eddig is tudtan hogy bugyuta analfabetak jarnak ide, de ez most be is bizonyosodottt.
2012. jún. 22. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Le ne írjátok gyíkok! Ma már a tetves NAV mindenhova benéz gátlástalan módszerekkel élve.
2012. jún. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!