Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is van úgy hogy a pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy a pasija egyben a legjobb barátja is?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én igen és kölcsönös ez párom részéről.
2009. júl. 6. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Igen!!! : ) A szerelem mindent magában foglal. Benne bízol a legjobban,őt szereted... : )

Nani

2009. júl. 6. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
én szeretném ha ugy lenne, de ő biztos hogy nem így érez.
2009. júl. 6. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ő az egyetlen akivel mindent, de tényleg mindent meg tudok beszélni. (legbelsőbb titkaimat, gondolataimat, vágyaimat, félelmeimet, vagy családi dolgokat pl. anyagi problémák, stb.) Szóval mindent, előtte semmit se szégyellek. Nincs egy olyan barátnőm se, aki előtt ennyire ki tudnék tárulkozni, és akiben ennyire meg tudnék bízni.
2009. júl. 6. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

igen,és ez kölcsönös is

22/L (24/F)

2009. júl. 6. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Igen!!Mi mindent megbeszélünk a páromal!:)

23/L ő 31/F

2009. júl. 6. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát én inkább nem is pasimnak, hanem barátomnak mondanám, mert ez mindkettőt magába foglalja. A legeslegjobb barátom, akivel a legkomolyabb problémáimat is megbeszélhetem, de vele tudok a legjobban állatkodni, ha összeeresztenek minket, nagyon durvák vagyunk :D Viszont egyben meg eszméletlenül szerelmes vagyok belé, immáron 14 hónapja :)
2009. júl. 6. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ő a legjobb barátom is nem csak a szerelmem^^
2009. júl. 6. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy valakinek a "szerelme" és valakinek a "legjobb barátja" teljesen két külön kategória.

Nekem a legjobb barátom férfi, de sohasem tudnék belé szerelmes lenni:D Szerelmem meg még egyelőre nincsen:)...

18/L

2009. szept. 4. 14:45
 10/10 anonim válasza:
Igen, es szerintem ennel jobb nincs. En ugy gondoltam h soha nem tudnek szerelmes lenni a legjobb baratomba, es aztan most megis. Minden apro kis hibajat es ugyanakkor jo tulajdonsagat ismerem es nagyon szeretem. Mivel a kapcsolatunk alapja a baratsag ezert nincs feltekenyseg es nincsenek veszekedesek. 19/L
2009. nov. 16. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!