Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés
Barátommal már lassan egy éve együtt vagyunk és azt vettem észre rajta,hogy már nem úgy áll hozzám mint az elején,szóval,hogy én jobban kapaszkodom érte, mint ő értem,elején jó pár hónapig, egy félévig egyensúlyba volt minden, éreztem,hogy nem csak én ragaszkodom ennyire,hanem ő is és így ez egyre jobban kikopott és azt szeretném elérni,hogy újra rájöjjön arra,hogy ÉN azért nem csak úgy vagyok,ne legyen ez a túl nagy megszokottság,felőlem ilyen nincs én ugyan úgy vagyok,ahogy az elején,de ő túl biztos magába és mindig csak a nagyobb vitáknál kap észhez és mutatja meg,hogy mennyire szeret,nekem meg hiányzik az mint az elején volt...lehet valamit tenni ez ügyben,hogy kicsit azért ő is kapaszkodjon úgy mond értem?

2012. jún. 21. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszéltél vele, hogy te ezt érzed? És hogy ő mit gondol mi változott? Elmondani, hogy te mire vágysz?

Amúgy kicsit "hanyagold" te is, nem jó ha megfojtod a szereteteddel, csinálj nélküle programokat, ne tőle függj.

Lehet kicsit sok is vagy neki most, de ahhoz hogy megtudd meg kell vele beszélni, hogy mi nem jó neki. Ez a dolog kétirányú, valamitől érdektelenné válik, lehet te is csinálsz valamit rosszul.

28/n

2012. jún. 21. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kisbabával. :)
2012. jún. 21. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokan mondták igen ezt,hogy nélküle is legyek el,csak hát nincsenek barátaim,ha nem vele vagyok,akkor egyedül itthon...mindig mondom,hogy mennyire szeretem,hogy hiányzik,hogy vele lennék és én is erre gondoltam,hogy hanyagolnom kéne,de nem tudom,mert még indokot se tudok adni,hogy elmegyek valakivel erre-arra,mert senkivel nem tudok...
2012. jún. 21. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem még erről nem beszéltem vele,mert ha meg is mondanám ezzel ő nem tudna sok mindent kezdeni,mert jelenleg épp így érzi jól magát és nem veszi észre magán,hogy ő most nem úgy viselkedik,mint az elején...mostanság is sok a vita sajnos,de úgy hiányzik, mikor tényleg úgy oda volt értem és éreztem,hogy érdeklem őt!
2012. jún. 21. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezzel így viszont meg fogod folytani, és annak szakítás lesz a vége, mert nem fogja tudni elviselni.

A hanyagoláson nem azt értem, hogy ha találkozni akar, akkor mondd azt, hogy nem, hanem hogy ne keresd, várd, hogy ő keressen.

Ha fontos vagy neki, és beszéltek a dologról, akkor legalább megtudod, hogy te mit csinálsz rosszul, tényleg sok vagy e neki, ha igen, akkor találjatok kompromisszumot. Ha nem beszéltek a dologról mindketten csak gyűjtétek a sérelmeket, és tönkre fog menni a kapcsolatotok.

2012. jún. 21. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát rendben,akkor beszélni fogok vele,köszönöm a segítséget,bár próbálom ezt tenni,hogy nem írok,nem hívom semmi ilyesmi,de van,hogy nem bírom ki hiányzik,szeretem és azért is felkeresem valahogy...tudom,hogy nem kéne,de akkor ezentúl tartóztatom magam!Bár ő is mindig mondja,hogy menjek el erre arra,ha van egy adandó lehetőség,hogy elmenjek valakivel mindig elküld,hogy ne üljek a seggemen,tudja ő is,hogy mindig egyedül vagyok és csak ő van nekem.
2012. jún. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!