Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk a barátommal 1 évesek. Nem tudom, hogy mit vegyek neki? Valami olyat szeretnék neki ami mindig rám fogja emlékeztetni. Valami tárgyat vagy nem is tudom.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek..! Nagyon fontos lenne.
3 hetem van még. Válaszoljatok minél előbb.
Előre is köszönöm a meghívást!
2009. júl. 6. 15:08
1/5 anonim válasza:
csináltass neki egy párnahuzatot egy közös vagy csak rólad készült képpel,amikor lefekszik aludni akkor tuti rád fog gondolni
2/5 anonim válasza:
Hát sajnos én is ebben a cipőben járok!Mi 23-án leszünk 1 évesek és semmi ötletem sincs!:( A te párod mennyi idős!
3/5 anonim válasza:
Mi múlt hónap 23-án voltunk 1 évesek... :P Csak párom elutazott németbe (így nem ünnepeltünk előre, hanem utána...), holnap megyek kispárnát csináltatni közös képpel. Hétvégén megkapja. :)
4/5 anonim válasza:
Az én párom 30 éves és én nekem tetszene a párna,de neki már nem csináltatnék!Meg már kapott tőlem egy párnát!Mit vegyek neki fogalmam sincs!
5/5 A kérdező kommentje:
Az én párom 17 éves.
A párnát már csináltattam neki....úgy hogy az sajnos nem jó.
De azért köszönöm szépen az eddigi ötleteket.
Kérlek adjatok még tanácsot!
Előre is köszönöm!
2009. júl. 6. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!