Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátod egy másik lánnyal lenne kettesben? ( pl. : hetente többször is) Persze csak baráti együtt lógásról lenne szó.
Az eredeti kérdésre válaszolva, engem zavarna, azt hiszem. Nem amiatt, ha esetleg megcsalna.. Hanem úgy eleve. Sokkal inkább a lány miatt. Tudjuk milyenek vagyunk, mi, nők... és hát olykor nem is nehéz elcsábítani valakit, ha az hajlik rá, főleg nem kettesben.
A második kérdésre válaszolva, szerintem elmondhatod neki, hogy miért zavarna. Hogy mire gondolnád, ha tudnád, hogy ő épp kettesbe van egy másik- esetleg még vonzó - lánnyal.
Olykor azért is lehet nehéz ez a téma, mert hiába minden -leplezett és nem leplezett- féltékenység, mégiscsak hagynunk kell némi teret a másiknak. Mindig. Különben nem megy.
igen..kit nem??
komolyan ha egy lánnyal van kettesben,..és az a lány nem a te barátnöm,akkor én igen zavarna.pl az én barátom többször van kettesben az én legjobb b.nömmel de tudom h nem lesz semmi véletlenül se köztök mivel engem szeret és megbizok benne-a barátnöm már alutt is a barátomnál..és nem volt semmi mert csak én kellek a b.nak...de ha nem ismered a lány meg stb akkor én szolnék neki h ne legyen vele ennyit kettesben mert neked ez nem jó és nem tetszik ez a helyzet!!
hat engem pont azert zavart mert ismertem a csajt:P megtudtam volna folytani szegenyt egy kanal vizbe...
amugy az a marhasag, hogy "fiu-lany kozotti baratsag" az nalam nem kifogas...
ha noi baratokat akar akkor felejtsen el...
ja es itt nem arrol van szo, hogy ne legyenek noi ismerosei...csak akkor ne kettesben "romantikazzanak":P
Ezt akartam írni én is.. ne nyugtasson meg senkit, hogy ismeri a csajt :S
Én biztos, hogy választás elé állítanám.. Ha annyira fontos neki a csaj, akkor keressen mást helyettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!