Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a barátod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátod egy másik lánnyal lenne kettesben? ( pl. : hetente többször is) Persze csak baráti együtt lógásról lenne szó.

Figyelt kérdés
Egyébként csak elméletben beszéltünk róla,de nem megy ki a fejemből, mert engem zavarna. Bár ő azt modnta, hogy nincs jelentősége, mert úgyis én vagyok az utolsó komoly barátnője...persze azt is tudom, hogy a lány tetszik neki...
2009. júl. 6. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Az eredeti kérdésre válaszolva, engem zavarna, azt hiszem. Nem amiatt, ha esetleg megcsalna.. Hanem úgy eleve. Sokkal inkább a lány miatt. Tudjuk milyenek vagyunk, mi, nők... és hát olykor nem is nehéz elcsábítani valakit, ha az hajlik rá, főleg nem kettesben.

A második kérdésre válaszolva, szerintem elmondhatod neki, hogy miért zavarna. Hogy mire gondolnád, ha tudnád, hogy ő épp kettesbe van egy másik- esetleg még vonzó - lánnyal.

Olykor azért is lehet nehéz ez a téma, mert hiába minden -leplezett és nem leplezett- féltékenység, mégiscsak hagynunk kell némi teret a másiknak. Mindig. Különben nem megy.

2009. júl. 6. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

igen..kit nem??

komolyan ha egy lánnyal van kettesben,..és az a lány nem a te barátnöm,akkor én igen zavarna.pl az én barátom többször van kettesben az én legjobb b.nömmel de tudom h nem lesz semmi véletlenül se köztök mivel engem szeret és megbizok benne-a barátnöm már alutt is a barátomnál..és nem volt semmi mert csak én kellek a b.nak...de ha nem ismered a lány meg stb akkor én szolnék neki h ne legyen vele ennyit kettesben mert neked ez nem jó és nem tetszik ez a helyzet!!

2009. júl. 6. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
nem.mert ha ismered a lányt akor nincsen gond...de ha nem ismered akkor igen..de mondjuk én aluttam a b.nömnek a pasijánál és öt nem zavarta mert tutta h nincsen semmi.de ha ez téged zavar akkor szolj a barátodnak!
2009. júl. 6. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

hat engem pont azert zavart mert ismertem a csajt:P megtudtam volna folytani szegenyt egy kanal vizbe...

amugy az a marhasag, hogy "fiu-lany kozotti baratsag" az nalam nem kifogas...

ha noi baratokat akar akkor felejtsen el...

ja es itt nem arrol van szo, hogy ne legyenek noi ismerosei...csak akkor ne kettesben "romantikazzanak":P

2009. júl. 6. 15:20
 15/18 anonim válasza:
67%
megörülnék..az a tudat h egy másik lánnyal lóg még ha haver akkor is
2009. júl. 6. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
lehet h nem szép amit most írok de tapasztalat! 3,5éves kapcsolatom van, most derült ki h a pasim megcsalt egy csajjal aki szinte a húgom, tehát gyanakodj légy résem és az ne nyugtasson h ismered a csajt! kívánom h minden rendben legyen
2009. júl. 6. 16:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Ezt akartam írni én is.. ne nyugtasson meg senkit, hogy ismeri a csajt :S

Én biztos, hogy választás elé állítanám.. Ha annyira fontos neki a csaj, akkor keressen mást helyettem..

2009. júl. 6. 18:12
 18/18 A kérdező kommentje:
nem ismerem...sőt szinte egyik barátját sem..másfél év után :/
2009. júl. 7. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!