Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szepseg relativ? Akkor ha felrak ide egy rondabb pasi egy kepet, akkor miert vigasztaljak, hogy majd csak talalsz valakit es miert nem mondjak neki, hogy nem vagy ronda?
Önbizalmat építeni úgy kell, hogy legyőzöd a félelmeidet. Apránként - mindig akkora kihívást állítva magad elé, ami még kihívás, de már meg tudod oldani. Összeszeded az életed problémás területeit, és célokat tűzöl ki. Aztán eléred őket. Ajánlom amúgy az összes lúzernek a Csernus-féle férfi könyvet.
Egyébként még egy példa jutott eszembe, a Király L. Norbi - ő is hogy néz már ki, mégis van önbizalma is meg kisugárzása is.
Az önbizalomhiány a megalkuvás eredménye. Á ez nekem úgysem fog menni, á meg se próbálom. Ez nem külsőség kérdése.
Ha mindig is zenélni akartál, akkor el lehet kezdeni felnőtt fejjel is. Ha nem érzed magad fittnek, ideje sportolni - nem azért, hogy kigyúrd magad, hanem hogy küzdj és tágítsd a határaidat. A mozgás rengeteget segít, már csak azért is mert endorfint termel.
Aki azzal tölti az értékes idejét, hogy a gyk-n nyekereg, hogy ronda és boldogtalan, az sose mászik ki ebből. Mindenkinek a kezében a lehetőség, hogy változtasson.
Igen, a rondaságon is lehet. Kis sport, némi egyéni stílus, egy jó frizura és máris szebb leszel.
A 39 évesnek se az a baja, hogy ronda, hanem hogy képről is lerí, hogy lúzer.
Azért a 39 évesnek van egy szép felesége és két gyereke. ;-)
Valamit félreérthettél.
39F
Egyébként jó, hogy mondod, mert eddig úgy gondoltam, hogy az egy jól sikerült kép rólam.
39F
39 F.
Tudod miert irta itt valaki, hogy luzer vagy? Azert mert a mai fiatalsag el van tevedve es meg van bolondulva. Nekik csak az nem luzer aki olyan kepet tesz ki magarol,es csak olyas valaki, uberhelyes arcu, ki van gyurva es egy szal alsogatyaban pozol 6 masik haverjaval egyutt a kepen. ahol sort vedelnek es tengerparton feszitenek. Ez jelenti egy atlag pasinak, es foleg egy atlag mai lanynak azt, aki nem luzer. Aki mar nek helyes es nem 200 fos barati tarsasagban fotozkodik audi meg bmw mellett. azokat luzereknek tartjak. Sajnos ez van kedves sorstarsak.
Oké, ezt kikérem magamnak - részint mert közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, tehát erős kicsit a mai fiatalság kifejezés. Biciklivel járok, túrázni szeretek, és sátorban aludni. Aki egy BMW előtt feszít az is lúzer - nyilván ott sincs rendben az önbizalom, ha egy dárga autó is kell a képre, hogy embernek érezze magát.
Ja, és a két gyerek meg a gyönyörű feleség sem minden ám. Sokkal keményebb kérdések vannak itt.
Van-e olyan álmod, amiről már letettél, pedig képességeid szerint meg tudnád valósítani?
Olyasmivel foglalkozol, amivel szeretnél? Van hobbid? Vannak sikereid a munkában és azon kívül? Boldog vagy és elégedett? Biztos, hogy mindent beleteszel abba, hogy jól sikerüljenek a dolgaid?
Biztos, hogy a képességeid többségét kihasználod az életben és nem csak vegetálsz, meg megalkuszol?
Nem bántásból, de az nagyobb lúzer, aki folyton károg.
Utolsó: Van családom, van munkám (napi 21km-t tekerek Pesten munkába és haza ;-)), de tény, hogy jobb helyet szeretnék, és ehhez képest nagyon lazán veszem (programozó). Most kitűztem magamnak, hogy szeptemberig társalgási szintre fejlesszem az angolomat (tudsz egy jó tanárt?)
39F
# 6/29 - jaja, igaz, de azért hallottál a tapintatról, te paraszt?!
Kedves kérdező,
ez nem ezen múlik, tudom, hogy a mai világban az üresség
a menő, mindenki a külsőt nézi, de nem ez a legfontosabb!
ízélesek és pofonok. nem véletlenül találták ki ezt a
mondást. kinek ez tetszik, kinek az. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!