Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, ahol az egyik fél más nemzetiségű? Ismertek ilyet? (pl. magyar - szlovák, stb. )
mi is azok vagyunk :-)
23/l magyar,32/f szlovák
gondolhatod..én is izgultam...
neked azért annyiból könnyebb,hogy konyítasz valamit a szlovák nyelvhez,de én a nulláról indultam.Ennek már 4 éve
Tud magyarul,de ideköltöztem hozzá,és olyan voltam mint Alice csodaországban.Sok mindent nem értettem,ami egy szlovákiai magyarnak fel sem tűnik.
Nála=Nálam
Termín=időpont
rifle=farmer
szvetter=pulcsi
tepláky=melegítő
stb.stb.stb.
Munkahelyen ismerkedtünk meg.Még most is vannak olyan szavai amiket nem értek.De leginkább attól tartottam,hogy a barátai,szülei nem fognak szeretni,mert magyar vagyok.De semmi gond.Szerintem nálatok sem lesz.
Szlovák... :/ Na mindegy.. :)
Nálam is ez van most.Én Magyar,barátom meg Ukrán :) De legalább tud magyarul,így könnyen megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!