Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon már nem szeret? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon már nem szeret? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
a barátnőmnek és nekem van egy közös fiú ismerősünk akit csak látásból ismerünk és tegnap meg kérdeztem tőle hogy tetszik e neki ez a fiú és azt válaszolta h van barátnője én nem ezt a választ vártam lehet h már nem szeret?? vagy van neki másik?
2009. júl. 5. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát. Többször átolvastam a kérdésedet, de egyszerűen nem értem. Most ki nem szeret? A fiú vagy a lány? S ha a fiú, akkor hogyan szerethetne, ha csak látásból ismered? A barátnőd, meg pusztán miért ne szeretne? Azért, mert neked azt mondta, hogy a srácnak van barátnője? Szóval, nem értelek :)
2009. júl. 5. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én is belegabalyodtam, de talán sikerült megértenem: A kérdező fiú és megkérdezte a párjától, hogy tetszik-e neki az a másik fiú és erre a lány azt mondta, hogy "van barátnője". A kérdező pedig olyasmire számított, hogy "nem tetszik" vagy ilyesmi...

Ugye, jól értelmeztem?:-)

Nos, ez tényleg elég furcsa válasz, azt javaslom, kérdezz rá, hogy ezt hogy gondolta! Mondd, hogy rosszul esett neked, hogy ezt válaszolta!

2009. júl. 5. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt, most akkor ki szeret kit?te a lányt, de a fiúnak meg van csaja, ezért már nem szeret senkit?:D
2009. júl. 5. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
én értem...tényleg elég kucifántos. Hát ami a párod válaszát illeti én se ezt a választ vártam volna. De lehet, hogy csak viccből mondta, vagy hogy tegyen féltékennyé, mert azért a te kérdésed se volt hétköznapi.
2009. júl. 5. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget és bocsi h olyan furcsán fogalmaztam :D
2009. júl. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!