Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy most raktam ki 30perce de letörlöd öt. Na akkor ti járnátok egy ilyen csaljal a estére gondolok szerintetek nem nagy a feneke vagy valamilyen nem nem tetszik nektek? Kép lent!
Nem lett volna egyszerűbb kiírni h "Jól nézek ki?" Minek ennyi körítés meg rizsa..
Melled lehetne nagyobb, bár az írásodból gondolom nem vagy túl idős, sőt...
A lényeg, h előbb írni kéne megtanulni, utána fogalmazni. Hidd el, ezek fontosabbak egy kapcsolatban, mint az h mekkora az illető feneke éppen.
Hol is kezdjem...
Ha egy kapcsolat azon múlik hogy hogy nézel ki fürdőruhában, én hagynám inkább az egészet. Lehet közhely, de én szeretem ha a fiú kedvesnek okosnak viccesnek tart, és szerintem másodlagos a normalitási határokon belül az alak.
Másrészt elég felelőtlen magunkról képeket felposztolni, mivel a sok punciéhes most a képedre veri. Engem ez zavarna...
"Bocs de a a tábla gépen nem tudok valami jól írni 17éves vagyok"
Ja, persze....:D Tudod, elgépelhetsz 1-2 dolgot, de ha látnád a helyesírási hibákat, akkor valószínű, hogy kijavítottad volna. Úgyhogy jó kifogás.... Inkább tanulj meg magyarul helyesen írni, aztán foglalkozz azzal, hogyan is nézel ki! Mert lehetsz szép, csinos, ha az eszed vetekszik egy tyúkéval, akkor lehet 6 csöcsöd is, egy pasinak sem kellenél. Max. egy-két éjszakára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!