Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kemény támadás! Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kemény támadás! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt találkoztam a barátnőmmel és alig szólt hozzám magához is alig hagyott érni próbált velem nem kettesben lenni a barátnőjét is oda hozta. Nagyon furcsa volt. Mellesleg a fiú haverjai kötekedtek is bezóltak valamit a kocsmából... eléggé ideges lettem barátnőmnek viszont nem mutattam mondom szarjuk le őket nyomorékok... Aztán kocsival majdnem nekem jöttek szándékosan! Barátnőm meg csak annyit mondott hát igen ők ilyenek amúgy.

Én ezt nem értem! Barátnőm is fura, letámadtak a haverjai mi lehet ez az egész? Mióta haza jöttem msn-en is furcsa minden már nem olyan mint régen! Alig írja, hogy szeretlek hanyagol eléggé. A képemet se rakja már ki msn-re mint régen. Szakítás készülődne? Le akar koptatni valahogy már? Kezdek kiakadni egyre jobban!

19/F

2009. júl. 5. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy mi baja lehet a barátnődnek, de nagyon úgy néz ki, hogy szakítás készülődik. Én a helyedben nem erőltetném a dolgoz, hanyagold egy kicsit, hátha akkor rájön, hogy hülye volt.
2009. júl. 5. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jellembéli proléma. Szerintem részéről vége, csak nem tudja h mit kezdjen a hejzettel. Vagy tudja, csak nem érdekli, esetleg arra vár h te dobd. Olyan barátnőd meg minek van akinek a társasága így viselkedik veled? Ne haragudj de ezt egy percig nem csinálnám.
2009. júl. 5. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah és ő miért hagyja h így viselkedjenek veled? Ha szeretsz valakit, ezt nem tudod vele megtenni.
2009. júl. 5. 13:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet, hogy mérges rád? Esetleg kiderült rólad valami az utóbbi időben?

Az, hogy egyszerűen elhidegült tőled, nem elég jó magyarázat a viselkedésére, vagy ha igen, akkor még nagyon infantilis a barátnőd. Hány éves? Mióta vagytok együtt?

Én a helyedben elmennék hozzá valamikor, amikor biztosan otthon van, és kiszedném belőle mi baja.

2009. júl. 5. 13:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szakítani akar,csak nincs benne annyi gerinc,hogy megmondja neked.Ez a ˝rád küldöm a haverokat˝ stílus a legszánalmasabb dolog a világon.Ne hagyd magad megalázni,hagyd a fenébe a csajt.

23/L

2009. júl. 5. 13:01
 6/14 A kérdező kommentje:
2 hónapja vagyunk együtt én 19 ő 17 és semmi olyat nemtettem amiért haragudhatna sőt, nagyon is törődtem vele, szeretem mindennél jobban.
2009. júl. 5. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Épp ezért nem érdemelnéd meg ezt a viselkedést.
2009. júl. 5. 13:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
szakitani akar.. bár ez elég kegyetlen módja ennek. szerintem szakíts vele te előbb, jobban jársz
2009. júl. 5. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a haverjai lebeszéltek róla, ő meg nem szeret annyira, hogy kitartson melletted. Szerintem ez a lekoptatási mód gonosz és kegyetlen, de hát ez valamilyen szinten női logika, tehát ki tudná megérteni...lány létemre én sem. Ennek már vége, szakíts vele te, ha meg akarod őrizni a méltóságod. Ha te szakítasz, könyörögni fog később, hogy fogadd vissza. De ne hagyd, hogy behálózzon!
2009. júl. 5. 13:09
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Öcsém, olyanon kiakadni, hogy nem teszi ki a képedet msnre :D:D Ezen jót röhögtem. Inkább a viselkedését kéne nézni, nem azt, hogy mi van/nincs nála kiírva msnre.

Amúgy tutira szakítani akar, csak nem mer. Lehet, hogy még sose dobott senkit, és nem tudja, mit kezdjen ebben a helyzetben. Vagy vársz egy kicsit, amíg összeszedi magát, vagy beszélsz vele, hogy "figyelj, úgy érzem, kezdünk kicsit eltávolodni egymástól, szerinted mi lehet ennek az oka?" Erre biztos lépni fog, ha tényleg szakítani akar, ha meg nem, akkor legfeljebb megkapod, hogy hova gondolsz, csak rosszabb időszaka volt, de attól még szeret. Csak ne játszd ezt el vele sokszor, mert ha tényleg szeret, de mégis folyton azt hallja, hogy "már nem is szeretsz engem, ugye?", akkor előbb-utóbb tényleg kiszeret belőled.

2009. júl. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!