Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim nem engedik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem engedik, hogy barátom legyen. Szerintetek, hogyan mondjam el nekik? 18/L Mondjuk aki volt már hasonló helyzetben, és tud tanácsot adni, főleg olyan írjon, aki együtt tud velem érezni.

Figyelt kérdés

a lényeg, hogy nagyon kedvelek valakit, és tudom, ha ebből lesz valami, az komoly lesz,de sajnos elég konzervatívak a szüleim. már próbáltam korábban is leülni velük megbeszélni ezt a témát, ilyen témát 1-2 évvel ezelőtt, de hallani sem akartak róla, és mindig olyan érvekkel álltak elő, amik persze igazak( fiatal vagyok, még tanulok), de akkor akárhány éves leszek és akármit tanulok/dolgozok mindig lesz valami?...már 18 éves vagyok és tartok a szüleimtől, hogy mit szólnak,... hogy képesek-e elfogadni a tényt..

azért írtam ide, mert bár beszéltem erről néhány barátommal (olyannal is, akik ismerik a szüleimet), sőt a fiúnak is elmondtam ezt, ami persze nem esett jól neki..de nem szeretném őt elveszíteni emiatt, és a szüleimmel sem szeretnék rosszban lenni..remélem ez gyávaság..

2012. jún. 17. 09:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
így visszaolvasna, valahogy mégis a felháborodott kommentelő inspirált a legjobban úgymond, mert igaza van...kell egy kis lázadás!
2012. aug. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!