Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki megcsalt és szeretnék bosszút állni
hogy csináljam? Leírásban bővebben.
2012. jún. 16. 22:55
Tudod elég primitív dolog amire készülsz!
Felejtsd el, és lépjél tovább.
2012. jún. 17. 00:01
A bosszú mindig kicsinyes ha párkapcsolatról van szó! Csak írj egy levelet a mostani barátjának hogy mi történt és hagyd hogy végre vége legyen!
28F
2012. jún. 17. 03:57
14/21 A kérdező kommentje:
harmadik válaszoló te k*rva sötét vagy itt rohadtul nem erőről van szó főleg ha elvertem a bátyát aki kölyökkora óta birkózik. elég sok hülye választ kaptam meglep mennyi ilyen vesz körül azonban volt jó válasz is. nem mondanám hogy primitív dolog mert kicsit nem lenne normális így hagyni a dolgokat. sokat gondolkoztam a továbblépésen hogy hagyjam a francba köpjem le. de úgy néz ki ha jobb ötletek nem jönnek én találom ki mit kéne tenni. azért jöhetnek még ÉRTELMES ötletek ha valaki tud írni.
ma 09:03
Több gondot ne okozz magadnak! Mondom, írj egy levelet a barátjának és írd le hogy mi történt. Szerintem a csajnak is lenne panasza rád és azok egy része is jogos lenne és a te panaszaidnak is csak egy része jogos. Nem ismerjük a történetet, de a te véleményed szubjektív és ostobaság lenne csak ez alapján elhordani a csajt mindenfélének és tanácsolni hogy hogyan döngöld a földbe!
A tetteid téged minősítenek! Minél jobban lealacsonyodsz annál inkább érezheted magadat alávalónak vagy aljasnak még akkor is ha jogosnak érzed az amit csinálsz!
Tálalj ki! A csaj dolgai utol fogják őt érni! Nem tudom mennyit áldoztál jókedvet és nyugalmat őrá de szerintem biztos eleget hogy többet ne akarj! Márpedig ha a bosszút hajtod akkor ezt fogod tenni!
Gondold végig újra hideg fejjel hogy mi történt, hogy miért történt és hogy melyikőtöknek mekkora szerepe volt benne, esetleg kezdj el beszélgetni a csajjal hogy ő hogy látja. Lehet hogy lesznek pontok amiket te teljesen másképp láttál mint a valóság!
28F
2012. jún. 17. 10:51
Felejtsd el. Mellesleg elég aljas dolog amit tett a csaj,de kérlek ne alacsonyodj le a szintjére és főleg ne üsd meg. Undorító dolog ha egy férfi megüt egy nőt.Persze az is undorító,hogy így visszaél a képeiddel.
2012. jún. 17. 11:25
jah azt kifelejtettem h bedobnám kővel az ablakát mikor a barátjával van, lelocsolnám vízzel, betörném a telója képernyőjét, a kocsijába patkányt raknék
2012. jún. 17. 12:05
18/21 A kérdező kommentje:
Héj se munkahelye se kocsija mellesleg panelba lakik és egy sznob k*rva :D ami a férfi megüt egy nőt szerintem egyáltalán nem aljas ha okkal teszi. Azonban ha egy férfi kényszerít valamire egy nőt erőszakkal az a gyávaság jele szerintem. harmadik válaszolónak meg mondom anyukám megtanított mindenre csak nem mindegyik tanácsát fogadtam meg ;) . de nem hiszem hogy képes lennék megütni bármilyen szánalmas. ahhoz hogy elfelejte az ember ahhoz mégerősebbnek kell lenni. hatalmas erő kell hozzá.
19/21 A kérdező kommentje:
egy választ kihagytam. nem fogok arra gondolni hogy a hiba bennem volt mert sajnos egész végig magamat okoltam a semmiért és kábé az egész város csak segíteni akart hogy ez a csaj megcsal. milyen kár hogy rájuk nem hallgattam. önkritika. amint ez lerendeződött biztos nem csajozok többet :)
ha egy sznob pina akkor még könnyebb megszivatni a ruháival csinálj vmit
2012. jún. 17. 19:16
Kapcsolódó kérdések: