Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az a csaj akit legjobban tudnék szeretni a világon azt mondja hogy legyünk csak barátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 10:00
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Reméllem később majd jobbra fordul.
2009. júl. 5. 10:28
12/15 anonim válasza:
Áhh, ki a fene érti a női logikát?:D Írjon már rám, lécci! Amikor legutóbb ezt mondtam egy srácnak, azt vártam, hogy legyen kitartó, lépjen valamit, bizonyítson. Sajnos, fatökű volt, szóval nem jött össze, de lehet, hogy a lány is csak kéreti magát, de sosem tudhatod, valójában mit gondol. Ez olyan, mint az orosz-rulett, soha nem tudhatod előre, mi lenne a legjobb döntés. De azért szurkolok!
13/15 anonim válasza:
10:13as vagyok :P Am nekem is volt egy hasonló esetem.A srác még azt sem mondta meg,h nincs esély egy kapcsolatra,csak elhúzódott,és bunkó lett.Pedig nagyon jóban vtunk,és eléggé belehabarodtam:(Úgy éreztem,h nem kell senki más,mert a világon a legjobb.Aztán hagytam,nem is beszélgettünk,eljött a nyár,és megismertem a jelenlegi barátom,és már nem hiányzik a régi srác,de barátok maradtunk:) Nehéz volt,de most nem sok nálam boldogabb embert találsz:) Mindig azt mondom másoknak is,h legyenek a barátokkal,ismerkedjenek,foglalják le magukat,nekem is ez segített,tedd ezt te is.
14/15 anonim válasza:
Mutass erőt. Mondd azt neki, hogy barátod már van, köszi.
Ha azt látja, hogy nem kenődsz el, éled az életed, ismerkedsz más lányokkal is, akkor esélyesebb, hogy nyitni fog feléd és ad egy esélyt.
A "te vagy az igazi" tipusú mondatok azt tudatosítják, hogy nyugodtan helyezhetnek téged talonba, mert könnyen kapható vagy, mindig ott leszel.
A tapasztalataim szerint a nők is szeretnek egy kicsit megküzdeni egy kapcsolatért, férfiért és ha a "párkapcsolati piacon" te a nagy iránta érzett szerelmed miatt nem jelensz meg, akkor kevésbé fogsz számára értékesnek tűnni, mint ha ott vagy és esetleg tud róla, hogy másnak is kellenél.
15/15 anonim válasza:
Sírd ki magad és keress tovább csajokat!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!