Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasiknak! Szivesen vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak! Szivesen vennétek?

Figyelt kérdés

Ha egy párszor amikor munkában vagytok kajaiidőben találnátok egy kis kártyát,amire egy szerelmes vers van írva

a 10óraitok mellett?Vagy egy pár kedves szónak?Szivesen vennétek,egy amúgyis stresszes munkahelyen?

2012. jún. 16. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9.49!

A munkahelyen?

2012. jún. 16. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
akár ott is :D
2012. jún. 16. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Az en nejem eleg gyakran meglep egy egy ilyesmivel.Nem versekkel,csak eppen rairja a tizorais szalvetaim egyikere h szeret,vagy egy mosolygo fej,vagy hasonlo kedvesseg.Nekem jolesik,meg is koszonom,mihelyt hazaerek ;)
2012. jún. 16. 11:16
 14/16 anonim ***** válasza:
én kifejezetten igent mondok :D
2012. jún. 16. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem kedves szokás.

Volt barátnőmnek inkább én csináltam tízórait, szoktam mellé néha odaírni valamit, szalvétára.

Az idézeteket én is utálom, de egy-két saját szó, nem is kell sok. Nem mindig, minden nap, de néha-néha. :)

2012. jún. 16. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne minden nap, hogy különleges legyen. Én szeretem a verseket. Főleg ha szívből jönnek és látszik belőle a lány intelligenciája. De tudom, hogy kisebbségben vagyok ezzel. És sajnos azt hiszem a lányok részéről is kisebbség van ezen a téren. Legalábbis azok között, akiket én ismerek.
2013. júl. 2. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!