Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel, hogy ne én kerüljek kellemetlen helyzetbe?

Figyelt kérdés

A csajom még nem tudja,hogy én tudom,hogy félrelép!láttam kézenfogva egy pasival,még egy csók is belefért!

Direkt ne mentem oda,egyszerűen nem akartam,mert mind a kettőt leütöttem volna!

Hétfőn találkozunk,hogyan adjam neki elő,hogy lebukott?

Én reggel munka helyett követtem,mert éreztem,hogy valami nincs rendben.Tehát,nem láthattam volna,normális esetben!

Nem akarom,hogy tudja,hogy utána mentem,mert nem akarom magam megalázni,nehogy már még én magyarázkodjak!

Hogy hagyjam ott,mert ott fogom,csak mit mondjak ennek a parasztnak?

2012. jún. 15. 23:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

én már nem akarok egy ilyen miatt futkározni,leskelődni...amit akartam megtudtam,ha tagad ha nem,én láttam,és ez a lényeg!

Szerintem nem is találkozom vele,mert még arra sem érdemes ez görény.Csak nem veszem fel a telcsit stb...megírom,hogy többet ne keressen,mert ha találkozok vele az nem lesz jó neki!

2012. jún. 15. 23:14
 12/30 anonim ***** válasza:

Én tudok olyanról is, aki bizonyíték ellenére is tagad - illetve hamukál: fogadásból tette azt, amit / egy meleg srácnak az alibi barátnője, stb.

Reméljük a barátnőd az előgerinchúrosok sorait gyarapítja és legalább bevallja.

2012. jún. 15. 23:16
 13/30 A kérdező kommentje:
persze,mekkora kamu....ezt akkor miért ne mondaná el a pasijának előtte nem?
2012. jún. 15. 23:19
 14/30 anonim ***** válasza:

Hát elég szomorú, hogy ilyen nők vannak...letagadni pláne undortó lenne... lehet, hogy tényleg megérdemelné a haragodat!

(Az 1. a másik bolygóról, aki még nem csalt meg senkit és így furcsa neki, hogy egy nő ilyen undorító is lehet) :))

2012. jún. 15. 23:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben úgy csinálnék, ahogy írta valaki előttem. Menj megint utána, és leplezd le őket, pl. utcán mennek kézen fogva és te hirtelen ott jössz velük szembe. A csaj nagyon meg fog lepődni+ ha a másik pasi se tud rólad, akkor neked duplán jó kárörvendés szempontjából, mivel a csajnak bukik két pasi... 18/L
2012. jún. 15. 23:25
 16/30 anonim ***** válasza:
Én megszívatnám. Mondjuk képet kellett volna csinálnod. Ja nem is megszívatnám, megaláznám elég sok ember előtt.:)
2012. jún. 15. 23:25
 17/30 anonim ***** válasza:

Ha hétfőn találkoztok, akkor addigra szerezz egy alkalmi barátnőt (megtarthatod hosszabb távra is, ha bejöttök egymásnak) és közöld vele, hogy:

"Kedvesem, ő itt az új partnerem. Cuccaid a sarokban lévő teszkós szatyorban, szia"

2012. jún. 15. 23:27
 18/30 A kérdező kommentje:

Félek ha oda megyek elborul az agyam,inkább nem tenném!

Láttam amit láttam,azt sem érdemli,hogy még erőfeszítéseket tegyek ez miatt..nem?

Undorító,pár napja mondta,hogy milyen jó velem,milyen szerencsés,hogy neki normális párja van,mert halott pár dolgot a barátnői pasijairól,és teljesen rosszul lett!

Jó mi?

2012. jún. 15. 23:29
 19/30 anonim ***** válasza:
Fingasd meg...annyi erőfeszítést még megér a dolog :D ez tényleg szégyen
2012. jún. 15. 23:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nagyon szánalmas a barátnőd, bocsáss meg... nekem nagyon tetszik a tescós-szatyros-kamubarátnős verzió is. :D
2012. jún. 15. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!