Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy randizzak vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, kb. 3 éve ismerem, tavaly nyáron nagyon jóba voltunk egymással, most se rossz a viszonyunk, de már közel sem olyan, mint 1 éve, de tavaly még nem éreztem iránta szinte semmit. Facebookon néha írok vele, akkor simán 2-3 órát is irkodunk, de eléggé visszahúzódó vagyok, és nemtudom, hogy kezdjek bele ebbe az egészbe. Rajtam kívül még sok fiúnak tetszik a lány, szóval nemtudom mennyi esélyem lehet nála. Szeretnék tőletek tanácsokat kérni, hogy mégis hogy kezdjek bele ebbe az egészbe, de a hülyék legyenek szivesek ne válaszoljanak. (15/F)

2012. jún. 15. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Te vagy a hülye.

Ha annyi merszed sincs,hogy rákérdezzél akkor majd vadidegenek fognak neked itt megoldást adni a problémádra...

2012. jún. 15. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Főzz neki borban sült disznókarajt, kaukázusi vegyeskörettel.
2012. jún. 15. 13:30
 3/9 A kérdező kommentje:
tanácsokat kértem, nem azt, hogy más oldja meg a problémám, az ilyen hülyéket nagyon birom, hogy a kérdést sem tudják felfogni...
2012. jún. 15. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd, azt írtad, hogy szoktatok írogatni egymásnak. Akkor egy ilyen alkalmával kérdezd meg tőle, hogy eljönne e veled egy kólára, fagyira vagy sétálni.

Elérni nem fogod, hogy randizz vele. Ezt megkérdezni szokták. Sok bátorságot és sok sikert!

2012. jún. 15. 13:33
 5/9 zseni001 ***** válasza:
15 évesen nem vagy még fiatal? Szerintem ezen még ne nagyon rágjad magad...mindekivel megtörténik, kicsit bátrabbnak kellene lenned, de szerintem még nem gond az ha félénk vagy...
2012. jún. 15. 13:34
 6/9 anonim válasza:

szerintem semmi gond nincs ha valaki 15 évesen érdeklődik a másik nem után. Szép egészséges fiatal!:-)

Szerintem próbáld meg valahogy egy ilyen facebook-os chatalés alkalmával elhívni valahova...nem kell randinak nevezni..csak úgy hivd el valahová, kérdezd meg hogy nincs e kedve valamelyik délután pl fagyizni egyet.

Persze egyszerű mondani mint megtenni..de tudod ha már ugyis írogattok egymásnak, akkor talán bártrabb vagy írásban mint szemtől szemben...

sok sikert!

2012. jún. 15. 13:50
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat, csak van egy kis bökkenő ott, hogy valahová hívjam őt el, mert ő tőlem kb. 10 Km-re lakik, de ezt max. letekerem biciklivel, és még azt szeretnén kérdezni, hogy jelenthet-e az valamit, hogy ha azt mondja nekem, hogy egyedül mennyek valamikor el (mert a haverokkal néha oda járunk el biciklivel, ahol ő is lakik) akkor ez jelenthet valamit? nem tudom ezt eldönteni, hogy ezt csak úgy mondta, vagy tényleg komolyan gondolta, mert elég sokat viccelődik :)
2012. jún. 15. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Nők nem viccelődnek ha randi van kilátásban :)

Tekerj le bicajjal, na ne túl gyorsan, mert leizzadsz és az randin nem előnyös.

És igen jelent valamit ha azt akarja menj le a haverok nélkül, méghozzá azt, hogy kettesben akar veled lenni.

Már csak a konkrét időpontot tisztázzátok és kész is a randi.

2012. jún. 15. 14:07
 9/9 anonim válasza:

6.

jelent valamit!

hiszen azt akarja hogy egyedül menj, tehát téged szeretne megismerni. és ha ott vannak a haverok, ugy nem menne.

ezzel nem hiszem hogy viccelődne.de ha már ezt mondta akkor szinte nem is kell megtenned az első lépést, hiszen majdnem hogy még ő akar kicsikarni tőled egy találkozót.

Így szerintem ugorj biccarja azt ird meg neki hogy pl ma arra bicajozol egyedül..nézd meg mit válaszol..vagy írd meg neki egyből hogy találkozzatok!

2012. jún. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!