Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy a párom minden este iszik?

Figyelt kérdés
a párom egész nap ás,meg temet/apummal/ és esténként ha hazaérnek megiszik 2-3 doboz sört..és engem már zavar..de nincs semmi baja,nem rúg be tőle meg semmi,csak már zavar,hogy minden este iszik..
2012. jún. 14. 19:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha megkérem nem iszik..de nem szólhatok neki minden este..:D

beszéltem már vele erről,és mondta,hogy ne aggódjak nem lesz alkesz..csak esténként jól esik neki meccsnézés közbe..de engem akkor is zavar kicsit..

2012. jún. 14. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Normális, Én is szoktam inni amikor csak megtehetem.

Abba semmi rossz nincs, ha az ember iszik, csak ne túl sokat. A sörben annyi a rossz, hogy sörhas nő tőle.

Azt hiszem 4 éves korom óta iszok alkoholt(természetesen nem rendszeresen)

18/f

2012. jún. 14. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha meg tud nélküle lenni akkor nincs gond.

Én most május elején vagy két hétig részeg voltam majdnem minden nap, mert ballagás, barátok jöttek haza külföldről, vizsga stb.

Már rendesen szarul érezték magam, h tényleg sok, barátnőm is szólt, h be kellene fejezni.

És befejeztem, több mint egy hónapja megint nem ittam.

De hétvégén megint ballagás.:)

2012. jún. 14. 19:47
 14/16 A kérdező kommentje:
na hát ő esténként megiszik 2-3 sört,de berúgva úgy Istenesen decemberben volt utoljára egy szülinapi bulin:D:Dde akkor én is:D:$de én nem iszok esténként sört..:D
2012. jún. 14. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:
19:42 10/14 -> Nem dicsekedett vele te f*sz csak kijelentett valamit.
2012. jún. 14. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Te ne minősíts. Istentelen mindenedet.
2012. jún. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!