Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy teljesen elszigetelem magam a családtagjaimtól, barátoktól és csak a barátnőm érdekel? (Tisztában vagyok vele hogy szerelmes vagyok. )
Figyelt kérdés
Mindig csak vele lennék, úgy érzem hogy a többiek valami alacsonyabb szinten vannak, már nem tudok velük beszélgetni egy jól mint azelőtt hogy kapcsolatba léptem. Szüleimmel, nővéremmel 1-2 szót beszélek naponta.2012. jún. 13. 19:36
1/7 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy egyetlen nő van az életedben. Az édesanyád... Ne hanyagold őket, mert a kapcsolat nem fog örökké tartani, még ha most úgy is érzed. És akkor rossz lesz, hogy nem lesz senki sem melletted, mert elűztél mindenkit.
2/7 anonim válasza:
Velem is ilyesmi van. Nálam az ok talán az, hogy a párom nagyon hasonlít rám, remek beszélgetőpartner, órákon át tudunk beszélgetni, vitázni, érvelgetni szinte bármiről. Másokkal meg ez nincs meg. De hogy pontosan miért van ez, azt nem tudom.
3/7 A kérdező kommentje:
De azt nem szeretem a családomban hogy mióta barátnőm van csak róla kérdezgetnek, mintha más kib*szott témát nem tudnának felhozni. Barátok közül van 1-2 akikkel tudok beszélgetni többiek inkább haverok.
2012. jún. 13. 19:44
4/7 anonim válasza:
Lehet h azert kerdezgetnek "allandoan", mert keveset kommunikalsz veluk. Ha tobb idot toltenel a barataiddal, rokonaiddal, akkor masra is jutna ido, es mas is elokerulne. Sokszor kell egy kis ido, meg 2 ember belemelegszik a beszelgetesbe, ha hosszabb ideje nem lattak egymast, vagy mar teljesen kulon eletet elnek. Amit leirsz, sokaknal elofordulo jelenseg, de nem tul jo. Az ok h a parod a legfontosabb, de nem szabadna h mindenkit hanyagolj emiatt.Ha egyutt is maradtok, sok keseruseget okozhat meg ez neked (es a tobbieknek is).
5/7 anonim válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt. (a második vagyok)
6/7 A kérdező kommentje:
Nálunk még igazán frissek az érzelmek, alig néhány napja jöttünk össze :)
2012. jún. 13. 20:24
7/7 anonim válasza:
Én anyával mindig megbeszéltem mi a helyzet a barátnőmmel. Nem kell cikinek érezni... ha megosztod vele a dolgokat, akkor abbahaggya a kérdezősködést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!