Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne 3 hónap után összebútorozni?
akkor mi a gond az albérlettel? amíg meg nincs miből fizetni - bár szerintem a leutazás árából már lassan kijönne - addig maradtok ahol vagytok.
Mivel távolságban vagytok, így nem annyira korai az összebútorozás (bár 20-on évek elején....)
Hülyeség, hogy nem szeret, ha nem megy, 3 hónap után én sem költöztem volna oda a páromhoz, már lassan egy éve vagyunk együtt, de még most is igyekeznék minden lehetséges követ megmozgatni, hogyha oda kéne költöznöm, hogy tudjunk valahova külön költözni. Egyszerűen kellemetlenül érezném magamat, nem érezném magamat teljesen otthon, meg kéne felelnem mások elvárásainak és nem az lenne, amibe itthon beleszoktam, vagy amire megtanítottak, hogy így csináljam, ha egyszer önálló életet kezdek.
Szóval abszolút megértem a párod helyzetét, de ezt most így nem erőltetheted rá és ne is tedd mert lehet rosszul jössz ki belőle és az akaratosságod miatt még szépen el is hagy! Ha otthon élsz, akkor legyen 4 ezer forintod találkára, meg legyen neked is, aztán majd később kialakul minden! Nem várhatod el tőle, hogy 3 hónap után ekkora lépésre szánja rá magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!