Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai lenne 3 hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne 3 hónap után összebútorozni?

Figyelt kérdés
100 km van köztünk, én lassan levizsgázom és munkát keresek. Nem lesz minden hétvégén időm leutazni azt előre tudom, de a fiút hogyan rángassam fel? Albérletben benne lenne, de szülőktől szülőkhöz nem akar költözni hozzám...
2012. jún. 13. 10:15
 1/6 okoska31 ***** válasza:

akkor mi a gond az albérlettel? amíg meg nincs miből fizetni - bár szerintem a leutazás árából már lassan kijönne - addig maradtok ahol vagytok.

Mivel távolságban vagytok, így nem annyira korai az összebútorozás (bár 20-on évek elején....)

2012. jún. 13. 10:21
 2/6 okoska31 ***** válasza:
gondolom arra, hogy ő albérletbe jöjjön, te meg szüleiddel nincs esély. az lenne a legegészségesebb.
2012. jún. 13. 10:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos neki van hiteltartozása így azt is kell fizetnie, illetve nekem nincsen, de a szüleim úsznak a tartozásokban. Szeretnék előbb nekik segíteni, úgy nem tudom máshová vinni a pénzem, hogy egyelőre a lakáshitelt is alig bírják fizetni... Hajszálakon múlik minden, sajnos már árverezéssel fenyegeti őket a bank... Felajánlottam, hogy jöjjön ide, keresünk itt neki jól fizető állást. Hetente 4 ezer forint sokba kerül csak találkozni... és akkor még nem voltunk sehol... Hétvégén megyek hozzá és ezt megbeszélem, de valahogy minden rajta múlik... Ha nem jön, akkor vajon nem is szeret?
2012. jún. 13. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy nem szeret, ha nem megy, 3 hónap után én sem költöztem volna oda a páromhoz, már lassan egy éve vagyunk együtt, de még most is igyekeznék minden lehetséges követ megmozgatni, hogyha oda kéne költöznöm, hogy tudjunk valahova külön költözni. Egyszerűen kellemetlenül érezném magamat, nem érezném magamat teljesen otthon, meg kéne felelnem mások elvárásainak és nem az lenne, amibe itthon beleszoktam, vagy amire megtanítottak, hogy így csináljam, ha egyszer önálló életet kezdek.

Szóval abszolút megértem a párod helyzetét, de ezt most így nem erőltetheted rá és ne is tedd mert lehet rosszul jössz ki belőle és az akaratosságod miatt még szépen el is hagy! Ha otthon élsz, akkor legyen 4 ezer forintod találkára, meg legyen neked is, aztán majd később kialakul minden! Nem várhatod el tőle, hogy 3 hónap után ekkora lépésre szánja rá magát!

2012. jún. 13. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Korai.Keressetek munkát neki és ha összejön,akkor mehet az albi.
2012. jún. 13. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi vagyok hogy alakul. Nem megyek most albérletbe legalább 6-12 hónapig. Na most heti 8-12 ezret sem fogok erre költeni, mert így is azon felül a duplája is elmegy egy hétvége alatt. Részemről sokat számítanak az anyagiak
2012. jún. 13. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!