Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
.-Hella-. kérdése:
Hogyan kezdjek egy beszélgetést Vele?
Figyelt kérdés
Beszélgetünk mindig facebookon és amikor fennt van nem ír rám.Én meg nem merem megmondani neki hogy tetszik nekem.De szerinte bejövök neki.De nekem ez nem elég! Mit tegyek?2012. jún. 12. 13:12
1/5 anonim válasza:
"Szia! Ma nagyon jó idő van. Nincs esetleg kedved fagyizni egyet?"
aztán majd alakul...
2/5 anonim válasza:
Szedd össze a bátorságodat, és ahogy az előző is írta hívd el randizni. Pofon egyszerű, ha túlesel rajta, szidni fogd magad, hogy milyen hülye voltál hogy ennyit paráztál.
Na és ha nemet mond akkor mi van? (Nem fog.) Akkor is van még pár százezer csaj a környéken nem? A csajok nem szeretik a szarakodós pasikat, a belevaló kell nekik. Kösd hát fel a gatyád és hajrá. Csak nem vagy málé?
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok: jaahh, ha lány vagy, akkor meg adjál egyértelmű félreérthetetlen jeleket neki, hogy tetszik neked. Kacérkodjál vele, akkor beugrik neki hogy mit kell csinálni.
4/5 anonim válasza:
Néha Te is ráírhatsz,és feldobhatod a találkozás témát.Ha örül neki,akkor Ő a Neked való,ha nem,akkor így járt.Nem tudja,mit veszít...Így kell felfogni.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok.:) És ráírtam de nem ír vissza de már napok óta.És tiszta magányos vagyok.De köszönöm a tanácsokat.Elhívom talizni!
Köszönök mindent ha sikerül akkor Happy leszek :DDD
2012. jún. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!