Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 30-40 hölgyek, én még csak 23 éves srác vagyok de több okból is a ti korosztályotok a színpatikus. Lehet valamennyi kevés esélyem a ti korosztályotokból párt találni vagy felejtsem el?
Kérdező nem bántásként, hanem tájékoztatásként írtam ezt.
Az anyakomplexus nem baromság, csupán annyit jelent, hogy édesanyád jól nevelt, tenyerén hordott.
És a tudatalattidban úgy ragadt meg ez az egész, hogy egy kedves, csinos érett nőt szeretnél, aki türelmes, megértő, kedves veled, és ha szerencséd van isteni vele még a szex is, ellentétben a mostani mizu, szolárium, BMX, szinten megragadt," nyaldkiaseggemhamegakarszb***ni "
típusú tinicsajokkal, illetve 20 páréves lányokkal.
DE:
Ha nem csak a alkalmi, vagy tartós, de nem kötött szex a lényeg, akkor már egy kisebb gond van, mert nem mersz ismerkedni a saját korosztályodba.
Az már probléma, ha pl. 21 évesen 35-45 éves nők társaságát keresed tartós kapcsolat céljából.
Ami a gondot jelenti az a társadalom. Nem fogadják el a 10+ korkülönbséget rendszerint az emberek, és ez a családi, munkahelyi,iskolai, társadalmi kapcsolatokat tökreteszi, és sajna idővel a kapcsolatotokat is.
Tehát ha van egy kedves, megértő, stb.... érett nő akivel isteni a szex, akkor abban semmi kivetni való nincs, ha hetente találkoztok, jókat szexeltek.
Akkor van gond, ha valamelyik fél a jó szex miatt szerelmes lesz a másikba és többet akar, figgyet hányva a társadalmi kötöttségekre.
Hidd el nekem is van rálátásom, mert nekem is volt már 21 éves koromban 39 éves nővel tartós kapcsolatom. Isteni volt vele a szex, élmény számba ment. Teljesen más mint a 20 év körüli korosztályom. Lehet vele hosszan beszélgetni, az ágyban úberelhetetlen, első találkozáskor vacsorával vár, igényes vonzó, tabit szedett és nem kellett a gumival mocskolódni, órákon át furulyázott... áhh reggeli sorolhatnám. De csak szex volt, és ezt az elején le kell fektetni, és nincs gond.
loOl BMW helyett BMX-et írtam. sorry.
Mellesleg ha érzékeim nem csalnak akkor már egy érett nőt találtál is a válaszadók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!