Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves 30-40 hölgyek, én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 30-40 hölgyek, én még csak 23 éves srác vagyok de több okból is a ti korosztályotok a színpatikus. Lehet valamennyi kevés esélyem a ti korosztályotokból párt találni vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
írj privit
2012. jún. 12. 15:01
 12/14 anonim válasza:
58%

Kérdező nem bántásként, hanem tájékoztatásként írtam ezt.

Az anyakomplexus nem baromság, csupán annyit jelent, hogy édesanyád jól nevelt, tenyerén hordott.

És a tudatalattidban úgy ragadt meg ez az egész, hogy egy kedves, csinos érett nőt szeretnél, aki türelmes, megértő, kedves veled, és ha szerencséd van isteni vele még a szex is, ellentétben a mostani mizu, szolárium, BMX, szinten megragadt," nyaldkiaseggemhamegakarszb***ni "

típusú tinicsajokkal, illetve 20 páréves lányokkal.

DE:

Ha nem csak a alkalmi, vagy tartós, de nem kötött szex a lényeg, akkor már egy kisebb gond van, mert nem mersz ismerkedni a saját korosztályodba.

Az már probléma, ha pl. 21 évesen 35-45 éves nők társaságát keresed tartós kapcsolat céljából.

Ami a gondot jelenti az a társadalom. Nem fogadják el a 10+ korkülönbséget rendszerint az emberek, és ez a családi, munkahelyi,iskolai, társadalmi kapcsolatokat tökreteszi, és sajna idővel a kapcsolatotokat is.

Tehát ha van egy kedves, megértő, stb.... érett nő akivel isteni a szex, akkor abban semmi kivetni való nincs, ha hetente találkoztok, jókat szexeltek.

Akkor van gond, ha valamelyik fél a jó szex miatt szerelmes lesz a másikba és többet akar, figgyet hányva a társadalmi kötöttségekre.

Hidd el nekem is van rálátásom, mert nekem is volt már 21 éves koromban 39 éves nővel tartós kapcsolatom. Isteni volt vele a szex, élmény számba ment. Teljesen más mint a 20 év körüli korosztályom. Lehet vele hosszan beszélgetni, az ágyban úberelhetetlen, első találkozáskor vacsorával vár, igényes vonzó, tabit szedett és nem kellett a gumival mocskolódni, órákon át furulyázott... áhh reggeli sorolhatnám. De csak szex volt, és ezt az elején le kell fektetni, és nincs gond.

2012. jún. 12. 23:05
 13/14 anonim válasza:

loOl BMW helyett BMX-et írtam. sorry.

Mellesleg ha érzékeim nem csalnak akkor már egy érett nőt találtál is a válaszadók között.

2012. jún. 12. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél akkora lúzer, mint amekkora vagy, akkor már rég 2-3-at felváltva kúrogatnál, nem itt kérdezgetnél. Normális esetben sokadik kapcsolatként mindenkinek becsúszik az ilyen. Nem olyan nagy ügy.
2012. jún. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!