Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni,hogy ha kiderülne ,h a bnőtök smárolt egy lánnyal azt ti megcsalásként fognátok fel és szakítanátok?
2009. júl. 3. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Megcsalásként, de nem szakítanék.
2009. júl. 3. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Megcsalás, de még nem szakításra ad okot. Sőt még egy hármas együttlét is lehetne belőle egyszer-egyszer :-D
2009. júl. 3. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Én személy szerint a csókot is megcsalásnak tartom.De ha első eset lenne,akkor nem hinném,hogy rögtön kidobnám. SZVSZ Mindenkinek jár még egy esély.Emberből vagyunk,na.
2009. júl. 3. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
SZVSZ?
2009. júl. 3. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

ha lánnyal, akkor nem.

sőőt édeshármas?

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom annak.
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
SZVSZ=Szerény Véleményem Szerint :D
2009. júl. 3. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megcsalás. Volt már részem benne, nagyon sz@r érzés...
2009. júl. 3. 20:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha bármi olyasmit tett, amit nem vallott be nekem mindenképp kidobnám a francba, az a nő, akiben nem lehet megbízni még dugni sem jó, mert még a végén elkapsz valamit.

Ha előtte, vagy utána azonnal elmondja és nő az illető, akkor nem zavarna. Nem mondom, hogy nem izgat irdatlanul a 2 nő 1 én felállás, de azt sem bánnám, ha ez csak ilyen csajok közti szórakozás lenne, amíg biztos lehetnék abban, hogy nem szed össze semmi betegséget.

Valahogy a nőkre nem tudok féltékeny lenni, de nem hiszem, hogy a kíváncsiságon meg a nőies beszélgetéseken kívül bármi indoka is lenne egy barátnőmnek is a nőkkel való kapcsolattartásra, hiszen szuper vagyok az ágyban.

2009. júl. 3. 22:00
 10/13 anonim válasza:
+ az egod is szuper
2009. júl. 4. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!