Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri várni ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni ilyen esetben? Életem szerelméről van szó!

Figyelt kérdés
Az van, hogy még mindig szeretem a volt barátnőmet ő életem szerelme. Nem bírom elvilselni, hogy mással jár most és nem vagyunk együtt. Viszont ő még kedvel engem vagyis haverok vagyunk. Nem tudom van-e még esély arra, hogy valamikor később összejöjjünk ugyanis ősszel találkozni is fogunk. Várjak még vagy msot már tényleg lépjek de valahogy úg érzem nekem csak ő kell nekem ő az igazi! Légyszi segítsetek! Várom a tanácsokat. Köszi!
2009. júl. 3. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős volt ez a kapcsolat és hogy viszonyult hozzá?

amugy meg te hogy gondolod? a lány vonzódik hozzád még úgy?

amugy meg ha vársz rá nem csak 1-2 napig húzódik el. és nem csak 1-2 hétig. pár hónapig is eltarthat...:S én is így voltam. nagyon szerettem de nagyon sokat csalódtam benne és még mindíg szeretem. és össze is jött.1 év múlva.

de ha adsz egy msn-t akk tudunk beszélgetni:)

2009. júl. 3. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
4, 5 hónap és azt mondta sokat jelentett neki nagyon. most még kedvel, meg tetszem neki.
2009. júl. 3. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

20:04

hát ha sokat jelentettél neki akkor adj neki egy kis időt. de ahogy gondolod.

én mindenesetre várnék még egy ideig.

2009. júl. 3. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ronda dolog elvenni vk-nek a bnőjét,ez tény,dee ha ennyire nagyon szereted..sztem kérdezd meg,h szereti e jelenlegi barátját,ha azt mondja,h igen,akk kevesebb esélyed van..eléggé kevés.Viszont ha küld feléd bizonyos "jeleket",akk sztem próbálkozhatsz..lassan.Nem tudom,h ki szakított kivel mikor szétmentetek, de vannak emberek,akikkel ha szakítanak,akk sem jönnek újra össze a volt párjukkal,ha még mindig szerelmesek belé.Ha a volt bnőd ebbe a csoportba tartozik,akk...sztem igyekezz lefoglalni magad,és keresd más lányok társaságát.De a remény hal meg utoljára:)
2009. júl. 3. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szorítsunk egymásnak, hasonló helyzetben vagyunk :)

Én hiszek benne, hogy ő az Igazi :)

20/F

2009. júl. 3. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
úgy legyen köszi :)
2009. júl. 3. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kavarj bele.
2009. júl. 3. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen cipőben jártam. Az lenne a legokosabb, hogyha várnál szépen csendben. Úgyis jelezni fogja, hogy kellesz-e még neki! Ha szereted: türelmesen kell várnod! Járj szerencsével!:)
2009. júl. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!