Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkoság ha megkérem az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkoság ha megkérem az egyik barátnőmet hogy hozzon össze a nővérével?

Figyelt kérdés
A barátnőm 14 éves a nővére most lesz 16 és én is 16 leszek.(a barátnő szó nem úgy értelmezendő hogy a csajom hanem a barátom.
2009. júl. 3. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha komolyan csak barátok vagytok és 100000% hogy a csaj sem érez irántad semmit...

akkor nem bunkoság megkérni.

2009. júl. 3. 19:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak barátok vagyunk meg a csajnak van pasija.
2009. júl. 3. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Akkor nem bunkoság mond el neki hogy neked tetszik a növére stb és mi lenne ha megprobálna összehozni vele.

Ha jo barát meg fogja érteni.

2009. júl. 3. 19:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt már tudja hogy tetszik nekem a nővére csak még nem mertem megkérni rá hogy hozzon össze minket.
2009. júl. 3. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Akkor csak annyit mondj neki hogy jo lenne kis segitség a hoditáshoz:P
2009. júl. 3. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Még akkor is, ha a nővéréről lenne szó... Hogyan segíthetne összejönni vele? Két év testvérek között éppen elég az utálathoz is akár, ez egy elég nyűgös kor, ilyenkor sok a veszekedés testvérek között. Ha rájönne, hogy ebben mesterkedik a húga, akkor nem esne neki jól, még ha be is jössz neki. Nem bunkóság megkérni, de szerintem inkább csak azt deríttesd ki vele, hogy te is bejössz-e a nővérének, hogy kezdeményezhetsz-e nála bátran.
2009. júl. 3. 19:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Az igazi szándékom csak az volt hogy megtudjam hogy bejövök e a nővérének onnan meg csinálom saját magam,jővőhéten jön haza a táborból és akkor már meg is tudom hogy bejövök e neki vagy sem.
2009. júl. 3. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! Sok sikert kívánok! (előző kommentáló)
2009. júl. 3. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Én tuti nem segítenék egyik barátomnak sem, hogy összejöjjön a hugimmal... Azt is megbántam, hogy a legjobb haveromat összehoztam az egyik barátnőmmel... és csak most jöttem rá, hogy szerelmes vagyok a srácba... de késő bánat... pedig ott lett volna az esély az orrom előtt, sőt ő is azt mondta, hogy bármi lehet... de buktam... szóval ilyet soha többé nem csinálok...

Egyébként nem lenne bunkóság... Ráadásul a barátnődnek van barátja, szóval nem hiszem, hogy féltékeny lesz... Kérhetsz tőle segítséget, hogy a nővére miket szeret csinálni és kitalálhattok közösen valami programot kettőtöknek. :)

Sok sikert! :)

2009. júl. 3. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!