Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkoság ha megkérem az egyik barátnőmet hogy hozzon össze a nővérével?
Ha komolyan csak barátok vagytok és 100000% hogy a csaj sem érez irántad semmit...
akkor nem bunkoság megkérni.
Akkor nem bunkoság mond el neki hogy neked tetszik a növére stb és mi lenne ha megprobálna összehozni vele.
Ha jo barát meg fogja érteni.
Én tuti nem segítenék egyik barátomnak sem, hogy összejöjjön a hugimmal... Azt is megbántam, hogy a legjobb haveromat összehoztam az egyik barátnőmmel... és csak most jöttem rá, hogy szerelmes vagyok a srácba... de késő bánat... pedig ott lett volna az esély az orrom előtt, sőt ő is azt mondta, hogy bármi lehet... de buktam... szóval ilyet soha többé nem csinálok...
Egyébként nem lenne bunkóság... Ráadásul a barátnődnek van barátja, szóval nem hiszem, hogy féltékeny lesz... Kérhetsz tőle segítséget, hogy a nővére miket szeret csinálni és kitalálhattok közösen valami programot kettőtöknek. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!