Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egy évig voltunk együtt, és én sokszor más fiúk után nézegettem, ő ezt megtudta, és nem bízik bennem, és szakított velem. Hogyan tudnám újra meghódítani?
Figyelt kérdés
Soha nem csaltam meg,amíg jártunk; nem feküdtem le senkivel,de még csak egy csók sem történt. Csak más fiúkkal is chateltem,elég kétértelmű dolgokról. (akarna-e velem járni stb...) Ő ezt meglátta,és azóta nem hisz nekem. Úgy érzem,hogy elvesztettem a másik felem, és nem tudom mit csináljak. Hogyan lehet felépíteni a bizalmat újra valakiben? Vagy felejtsem el és ne erőlködjek mert csak időpocsékolás?2008. ápr. 27. 11:40
1/5 anonim válasza:
Elég nagy marhaságot csináltál. Szerintem ha eljárszottad a bizalmát, akkor már nem sokat tehetsz. Nem fog benned bízni. Nem kellett volna másokkal kétértemű dolgokról beszélni. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy szereted, és nem csaltad meg a szó szoros értelmében soha, de ez nem jelenti azt, hogy újra összejöttök.
2/5 anonim válasza:
De minek csináltál ilyeneket, ha szereted? Ha szeretek valakit akkor nem csetelgetek másokkal, hogy járna-e velem stb...
Ha úgy érzed időpocsékolás lenne, akkor minek kérdezed?
3/5 anonim válasza:
Te tényleg hatalmas baromságot csináltál.Ha szereted, akkor miért csináltál ilyeneket?Lehet, hogy Ő neked a másik feled volt, de hogy neki te ezután nem leszel az, az elég egyértelmű.Olvastam valahol, hogy az ember a másik fele mellett el is sétálhat, de el is veszítheti...mint gondolom most te is. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha tényleg nem csaltad meg és sosem gondolkodtál azon, hogy elhagyd, akkor talán még van esély, ha ezt ő is megérti...de ettől függetlenül, tényleg nagyon elszúrtad, én sem bíznék benned.
4/5 anonim válasza:
Én nem tartom olyan nagy marhaságnak mint az előttem szólók. Ha számodra ez jelentette a kikapcsolódást akkor jól tetted. Azon gondolkoztál már, hogy miért tetted? Valóban szeretted ezt a fiút? És ő valóban szeret/szeretett téged elsőre elhiszi rólad, hogy megcsalod?
Ha fontos neked, semmiképpen nem időpocsékolás, idővel ő is megértni, hogy egy kis flört nem a világ vége és hogy neked fontos az, hogy szépnek, barátságosnak lássanak az emberek.
Azért azt mégsem kellene, hogy másokat azzal hülyíts, hogy járnál velük, közben pedig nem...
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy oka van annak amiért ezt hiszi. A logika ezt diktálja. Egyébként is azt írtad, hogy mióta meglátta ezeket a dolgokat, azóta hullottatok széjjel. Egyébként felőle tapasztaltál hasonló dolgot? Ő össze akrt jönni melletted másvalakivel? Szerintem ha már egy chatelés arról szól, hogy járnál e mással, akkor ez már régen túllépte a flört határát. Teljesen megértem a barátodat, én is szedném a sátorfámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!