Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most normális vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most normális vagy csak én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves lánnyal 2 hete járunk.(én 22F) hétvégéken találkoztunk már előtte is,randi cimén,nagyon jól elvagyunk ha együt vagyunk..sokat nevetünk,de kicsit visszahúzódó,amit megértek az elején..viszont zavar hogy csak én keresem őt.állitolag hiányzok is neki,de mégsem keres..ha én irok neki sms-t,akkor nagy örömmel azonnal visszir,ugy is jol eldumálunk..de magától nem ir,nem keres..ez miért van?

2012. jún. 10. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Félénk és kész. Ez velem is így volt, csak sok idő múlva mondta el, hogy mindig is félt beszélgetést kezdeményezni velem.
2012. jún. 10. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekled igazán vagy szeretője van
2012. jún. 10. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha visszahúzódó, nyilván kell neki idő. Két hét az semmi.

Biztos élvezi, hogy udvarolsz, kezd beléd esni, és eszébe se jut, hogy te több kezdeményezést várnál tőle.

Msn-en vagy közösségi oldalon se keres?

2012. jún. 10. 19:39
 4/12 A kérdező kommentje:
elég fura gondolkodásra vall akkorr ez..már csak azért is mert ha én keresem őt,meg irok neki(természetesen nem napi szinten,de olyan kétnaponta,nehogy ragadósnak nézzen) levehetné hogy érdekel engem mi van vele..ezesetben a félénkséget nem tudom mire alapozni
2012. jún. 10. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Még csak 2 hete jártok,ne aggódj az miatt, hogy nem kezdeményez sms-t.Hisz látod ha írsz neki, egyből válaszol!

Amúgy nyugodtan megírhatod neki te is, hogy bármikor írhat neked sms-t,te nagyon örülni fogsz neki:)

2012. jún. 10. 19:44
 6/12 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak,remélem nincs igaza.. :/ 3. nos,facebooko tartjuk a kapcsolatot,de ott is én keresem..nemtudom hogy az 4-hétig tartó randizgatás hétvégenként,+2 hét amióta officiálisan is együtt vagyunk,hogy nem elég ahhoz hogy megbátorodjon..szerintem kevés a heti egy találkozás.. arra is gondoltam már hogy nem fogom keresni direkt,hogy lássam mit lép erre,csak az a gáz,hogy lehet elkezd pánikolni h letojom,és én is olyan vagyok mint a többi..
2012. jún. 10. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez normális, hisz a félénk lányok nehezen kezdeményeznek. én is ilyen vagyok, pedig már több, mint 2 hónapja együtt vagyok a fiúmmal, de szerencsére megérti, és kezdeményez
2012. jún. 10. 19:46
 8/12 A kérdező kommentje:
nemtudom mi legyen..olyan mintha nem is érdekelné hogy létezem..én pedig kezdek beleesni :(
2012. jún. 10. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Jajj...miért nem mondod meg neki, hogy nyugodtan írjon sms-t,mert örülnél neki!!!

Látod ezért mennek tönkre a kapcsolatok,mert már az elején az ember nem mer őszinte lenni!

Képzeld...egyszer nekem volt egy ilyen eltűnős pasim,ő is később azt mondta, hogy kiváncsi volt,hogy én keresem-e.Bár nálunk volt vitázás is ezen,meg más dolgokon is veszekedtünk(pedig én nem vagyok veszekedős sem!).Párszor megcsinálta, hogy nem keresett. Aztán én elhívtam valahova(valami egésznapos programra.Jött valami elutasító válasz.Onnantól kezdve nem beszéltünk,nem kerestük egymást hónapokig....ami utána volt meg feleseleges is leírnom).Nem mondom, hogy én szúrtam el,ketten szúrtuk el az tény! De mikor ő ingyen hívott engem telón,meg éjjel nappal webcamoztunk is, felesleges lett volna azon agyalnom, hogy mindig ő kezdeményez-e vagy sem!

Szóval olyat, hogy pár napig ne csinálj.Nagyon max 1nap...

2012. jún. 10. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
bocsi javítás:szóval hogy nem keresed pár napig, olyat ne csinálj.Légy férfi és mond el neki kerek perec, hogy úgy érzed hanyagol és nem kezdeményez.Ennyi.Nem fogsz belehalni!!!!
2012. jún. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!