Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális vagy csak én fújom fel a dolgot?
Ha visszahúzódó, nyilván kell neki idő. Két hét az semmi.
Biztos élvezi, hogy udvarolsz, kezd beléd esni, és eszébe se jut, hogy te több kezdeményezést várnál tőle.
Msn-en vagy közösségi oldalon se keres?
Még csak 2 hete jártok,ne aggódj az miatt, hogy nem kezdeményez sms-t.Hisz látod ha írsz neki, egyből válaszol!
Amúgy nyugodtan megírhatod neki te is, hogy bármikor írhat neked sms-t,te nagyon örülni fogsz neki:)
Jajj...miért nem mondod meg neki, hogy nyugodtan írjon sms-t,mert örülnél neki!!!
Látod ezért mennek tönkre a kapcsolatok,mert már az elején az ember nem mer őszinte lenni!
Képzeld...egyszer nekem volt egy ilyen eltűnős pasim,ő is később azt mondta, hogy kiváncsi volt,hogy én keresem-e.Bár nálunk volt vitázás is ezen,meg más dolgokon is veszekedtünk(pedig én nem vagyok veszekedős sem!).Párszor megcsinálta, hogy nem keresett. Aztán én elhívtam valahova(valami egésznapos programra.Jött valami elutasító válasz.Onnantól kezdve nem beszéltünk,nem kerestük egymást hónapokig....ami utána volt meg feleseleges is leírnom).Nem mondom, hogy én szúrtam el,ketten szúrtuk el az tény! De mikor ő ingyen hívott engem telón,meg éjjel nappal webcamoztunk is, felesleges lett volna azon agyalnom, hogy mindig ő kezdeményez-e vagy sem!
Szóval olyat, hogy pár napig ne csinálj.Nagyon max 1nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!