Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szakitott velem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szakitott velem minden ok nelkul? Es miert hivogat meg utana?

Figyelt kérdés
Volt egy pasim, aki tenyleg a minden volt nekem. Ket honapig voltunk egyutt, o hivott minden nap, hogy latni akart, mindenkinek bemutatott, mint a baratnojet, napjaban szazszor mondta mennyire tetszem neki, es hogy milyen jo velem. En minden szabadsagot megadtam neki amire vagyott, es o ezert halas is volt, illetve elfogadta ot ugy ahogy volt (amit nem mindenki tett volna meg sztem). Aztan egyszerre csak minden elozmeny nelkul szakitott velem, azzal az indokkal, hogy neki most nem kell komoly kapcsolat, mert egeszen eddig mindig csak az volt neki. Tette ezt ugy, hogy aznap elore megbeszeltuk, hogy ott alszom, es mar eselyem se volt hazamenni. Amikor megprobaltam nem engedett, olelgetett, meg kert, hogy ne sirjak, stb.. azota tobbszor hivott, hogy mi van velem? En visszafogadnam, ha kerne, de magamtol nem fogom hivni, megalazkodni nem fogok. Csak en erzem ugy, hogy csak beparazott, hogy komolyrafordulhat a dolog es azert szakitott, vagy ennek mar tenyleg vege? Csak buntudatbol hivogat, vagy tenyleg fontos lehetek meg neki?
2009. júl. 3. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha elengednéd. Inkább most nem kéne vele foglalkoznod, mert úgy néz ki nagyon bizonytalan veled kapcsolatban. Így lenne ideje átgondolni, hogy mit is akar valójában tőled. Egy hapsi után soha ne fuss. Legyen méltóságod.
2009. júl. 3. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Meltosaggal jottem el, es azota sem kerestem. Irtam, megalazkodni, konyorogni nem fogok..inkabb azt akarom tudni mi lehet ez az egesz..szted csak bizonytalan?
2009. júl. 3. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kretén, és nem tudja mit akar. Hagyd a fenébe.. jön majd másik egy jobb.
2009. júl. 3. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszer ilyen kedve van aztán olyan.

Hagyd a francba,jobbat érdemelsz!

Ha szeretne nem tenne ilyet, játsszon mással ne te legyél a játékszere.

2009. júl. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!