Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy ilyen sráccal? Élnétek nyitott kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Én tipikus az a pasi vagyok aki bármikor, bárkivel, bármi áron.

Már a megjelenésem is olyan mint egy "dzsigolónak"........ agyon nyalt haj, robosztus, magas izmos alkat, karakteres shármos arc és már messziről "bűzlök" a parfümtől.

De egyszerűen a lányokkal nem tudok nolmárisan elbeszélgetni. 5-perc után rátérek a "témára" (tudat alol jön ez az egész) általába benne van a leányzó...... de ezután már ő nem érdekel, keresek mást.

Ha nincs benne, akkor abba a pillanatba ott hagyom.

De ebbe az 5-percbe is (ha tehetem) folyamatosan más lányokat nézek és szemezek velük.

A volt b.nőmet 2hét alatt 4lánnyal csaltam meg, az 5.el rajta kapott.

Érdekes hogy mindig megfogadom hohy:ha jön egy olyan lány aki tényleg tetszik és érzek is iránta valamit akkor nem nézek rá más lányokra se.

.....de engem könnyen lázba tud hozni egy szép formás fenék, egy formás cici.

Szeretnék egy komolyabb kapcsolatot.

Van ilyen lány akit rá lehet venni arra hogy nyitott kapcsolatba éljetek?????.......szóval egy két megcsalás belefér mind a két fél részéről.

2009. júl. 3. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

De gáz vagy... nálam próbálkozhatnál, utálom az ilyen "macsókat" :-D

amúgy majd ha lesz egy csaj, akiért odáig leszel és "nyitott kapcsolatot" akarsz, majd amikor otthon ülsz és őt várod, de ő éppen nem tud ellenállni egy formás fenekű pasinak vagy egy méretesebb faroknak a tiédnél... na akkor megnézném, mennyire élvezed a nyitott kapcsolatot :D

Amúgy én nem mennék bele, de egy ilyen pasival amúgy sem, ne haragudj. Nem bírom az ilyet, mint valami kitartott kur@fi- ahogy te is nevezted magad. Nem az izmaidtól meg a zselétől a hajadon, meg a pacsulitól vagy férfias. Majd ha el tudsz tartani egy családot és felelősséget tudsz vállalni azokért a dolgokért, amiket teszel... na akkor férfias leszel.

azért egyszer majd nőj fel. De biztos még van időd.

2009. júl. 3. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se teljesen normális ez a dolog ,de kell idő hogy beleszeress valaki ezért szerintem jo hogyha az elején nyitott a kapcsolat és csak akkor mélyül el mikor már szerelmet is érzel nem puszta vonzalmat.Egyébként volt már dolgom ilyen férfivel:)))
2009. júl. 3. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
nekem nem kellenél. a baráti társaságom lenézi az ilyeneket, mint te.
2009. júl. 3. 14:09
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem se kellenél.:D Menj dokihoz.
2009. júl. 3. 14:34
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Tudod végig sem olvastam amit írtál, csak az első sort hogy bárhol bárkivel. Nemi betegségekről hallottál már?? Csak nehogy egyszer leessen a tököd a helyéről.

Nos egy normális ép eszű nő messziről kerüli az ilyen pasit, mert megbízhatatlan. Kutyából nem lesz szalonna. Megmaradsz Hugh Hefner-nek...

2009. júl. 3. 15:03
 16/22 A kérdező kommentje:

15:03..hallottad már azt a szót hogy: csicska

....na látod te pont ebbe a kategóriába tartozol.

Többieknek meg: jobb hogy othon egyesdül ujjazátok magatokat vagy veritek a kukitokat (álszent f@szok vagytok).........én ez helyett keresek valakit aki megteszi nekem, ti is ezt tennétek, csak az irigység beszél belőletek.

Meg kérdezd már meg hogy ki a f@szom akar összejönni a te kis deszka testű barátnőiddel?

2009. júl. 3. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus gyenge visszaválaszolgatás,ahelyett hogy beismerné-Öcsém,gáz vagyok!

:)))

2009. júl. 3. 15:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
legjobb védekezés a támadás te szánalmas gyík
2009. júl. 3. 16:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
én nem ujjazom magam itthon, a barátom csinálja helyettem :-)))) ritka szánalmas alak lehetsz, hogy nem tudsz összeszedni barátnőt (vajon miért?) és inkább keresel csak úgy embereket a nagyvilágból, mert az azért mégse járja, hogy te verd ki magadnak:) biztos olyan nyomi vagy, hogy csak egyéjszakásoknak kellesz :)
2009. júl. 3. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ők csak válaszoltak. elmondták a véleményüket, mert feltetted a kérdést, szal kíváncsi voltál rájuk. Szerintem fogsz találni olyan lányt, akivel élhetsz nyitott kapcsolatban, ha nagyon akarsz, bár nem értem, miért szeretnél.

Amúgy gondolj bele, mivan, ha majd találsz valakit, és egy másik csaj meg jön hogy hopp, terhes vagyok?

2009. júl. 3. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!