Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagy ciki ha egy csajnak fiatalabb pasija van? Ez alatt. (2-3 évre gondolok).
Figyelt kérdés
Válaszotokat előre is köszönöm! 20/L2012. jún. 9. 23:14
11/18 A kérdező kommentje:
Na igen ezen én is gondolkodtam... :S
2012. jún. 9. 23:25
12/18 anonim válasza:
mert egy 20 éves az már érett nő? na ne vicceljünk már :D
13/18 Csegi89 válasza:
Azért mert fiatalabb még nem feltétlenül éretlen. Ismerd meg jobban és akkor rájösz, hogy elég érett e hozzád. Én 22 éves fejemmel nem vagyok éretlen egy 32 éves nőhöz. Több mint másfél éve vagyunk együtt, 1 hónap múlva költözünk össze.
22f
14/18 anonim válasza:
22 vagyok,a szomszédasszony 43.Kérdés van?
15/18 anonim válasza:
A kérdés és a megfogalmazás is arról tanúskodik, hogy egy érett nő tette fel.
Muhaha.
16/18 anonim válasza:
Egyrészt egyáltalán nem gáz.
Másrészt meg senkinek nincs joga beleugatni, ez a ti dolgotok és senkinek nincs köze hozzá. Még ha 35 évesen lenne 18 éves pasid, ahhoz se lenne senkinek semmi köze.
18/18 anonim válasza:
nem feltétlenül éretlen egy 18 éves srác egy 20 éves nőhöz. a fiú is lehet korán érő típus és egy nő is lehet későn érő típus.. ha nem érzitek az értelmi különbséget kettőtök között akkor nem számít hogy fiatalabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!