Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hisztizik a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik a feleségem, amiért barátnőm van?

Figyelt kérdés
Én nemtudom, hogy mibaja van. Igaz, hogy hozzánk költözik a Barátnőm, de mivel van 2 gyereke, és kap utánuk tartásdíjat, így nem fognak annyira emelkedni a költcségeink. Az asszony azt mondta, hogy megalázom, és undoritó amit csinálok, de szerintem nincsen ebbe semmi undoritó ez normális, mindenki megcsalja a feleségét. amúgy is nálunk lakik az anyósom, szóval nincs mit a szememre vetnie???
2012. jún. 9. 18:52
1 2 3
 11/26 Csegi89 ***** válasza:
Pedig megteszi.
2012. jún. 9. 19:22
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
téged már a "költcség"-ért is fejbe kellene lőni.
2012. jún. 9. 19:24
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A férfi és a nő egyenrangú. Mindketten ugyanolyan jogokkal rendelkeznek. Amit te megtehetsz, ő is megteheti és ez igaz fordítva is. Szóval tedd össze a két kezed, hogy ő többet ér nálad és még nem csalt meg. Ő is nyugodtan megcsalhatna, mert ugyanannyi joga van hozzá mint neked.

21F

Szerintem kamu a kérdés. Egy troll vagy :D Vagy indiai-magyar! :D

2012. jún. 9. 19:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

És még erőszakos is vagy. Nem vagy férfi a talpadon. Nehéz magadnak beismerni, de ez van. Fogadd el. Szégyent hozol ránk, férfiakra.

És TANULJ MEG ÍRNI!!!!!!

2012. jún. 9. 19:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Én már megtanultam írni hisz elvégeztem 8 osztályt 6 elsőt és 2 másodikat.
2012. jún. 9. 19:28
 16/26 Johnny B. Goode ***** válasza:

Kedves Kamus Kérdező!

Szerintem ez így jó, ahogy van, a feleséged örüljön, hogy elviseled az anyósodat, így neked is jogod van nőt vinni a házhoz, még akkor is, ha nem rokon.

Mondd meg neki, hogy így többen könnyebben megy a házimunka és kevesebb gondja lesz a gyerekekre, mert segítség érkezik. Ráadásul nem kell mindig menekülnie a szex elől, mert ezt a terhet is levették a válláról.

Az anyagi előnyöket már leírtad te...

Így jó? :)

2012. jún. 9. 19:33
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
minek bonyolítod? az anyósod már úgyis ott lakik, gondolom van nyugdíja is. az újasszony csak a helyet foglalná. keféld inkább az anyósodat, a régi asszony őt úgyse dobja ki :D
2012. jún. 9. 19:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Az anyósomnak van nyugdíja de a pasija is itt lakik többnyire, és arra költi, mert az iszik mint a gödény. Az asszony meg azért van kiakadva mert a Barátnőm nem akar főzni és azt is akarja, hogy Mi elutazzunk néha wellnes hétvégére, legalább havonta, de az asszonyt nem akarj hogy hozzuk, pedig főzhetne nekünk ott is.
2012. jún. 9. 19:58
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

Én sem értem, mit pampog a feleséged, örülhetne, hogy nem te költözöl el, hanem otthon maradsz.

Ne is törődj vele, majd megbékél a helyzettel.

2012. jún. 9. 20:00
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Remélem ez csak kamu.Ekkora szemét nem lehet valaki.
2012. jún. 9. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!