Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik a feleségem, amiért barátnőm van?
A férfi és a nő egyenrangú. Mindketten ugyanolyan jogokkal rendelkeznek. Amit te megtehetsz, ő is megteheti és ez igaz fordítva is. Szóval tedd össze a két kezed, hogy ő többet ér nálad és még nem csalt meg. Ő is nyugodtan megcsalhatna, mert ugyanannyi joga van hozzá mint neked.
21F
Szerintem kamu a kérdés. Egy troll vagy :D Vagy indiai-magyar! :D
És még erőszakos is vagy. Nem vagy férfi a talpadon. Nehéz magadnak beismerni, de ez van. Fogadd el. Szégyent hozol ránk, férfiakra.
És TANULJ MEG ÍRNI!!!!!!
Kedves Kamus Kérdező!
Szerintem ez így jó, ahogy van, a feleséged örüljön, hogy elviseled az anyósodat, így neked is jogod van nőt vinni a házhoz, még akkor is, ha nem rokon.
Mondd meg neki, hogy így többen könnyebben megy a házimunka és kevesebb gondja lesz a gyerekekre, mert segítség érkezik. Ráadásul nem kell mindig menekülnie a szex elől, mert ezt a terhet is levették a válláról.
Az anyagi előnyöket már leírtad te...
Így jó? :)
Én sem értem, mit pampog a feleséged, örülhetne, hogy nem te költözöl el, hanem otthon maradsz.
Ne is törődj vele, majd megbékél a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!