Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ennyire nem akarok elszakadni tőle?
5 éve kezdődött minden. ezalatt többször szakítottunk, volt, hogy egy teljes évet külön voltunk, aztán mégis újra összejöttünk. fél évvel ezelőtt aztán végleg elváltak útjaink. annyira sok volt a nézeteltérés, problémaforrás, hogy akkor tényleg mindketten éreztük: ennek már vége.
nem különösebben tartjuk a kapcsolatot, mégsem igazán tudom elfelejteni őt. vagyis lehet, inkább nem akarom?
pedig tudom hogy már nem vagyok belé szerelmes, és soha többé nem akarom újrakezdeni vele, mégis egy annyira különleges ember az életemben, hogy egyszerűen "nincs kedvem" megszakítani vele minden kapcsolatot.
sokszor eszembe jut. hülye vagyok?
mi ilyenkor a helyes út? lehetünk barátok?
Se veled -se nélküled :-)
Igen szerintem is maradjatok inkább barátok , ami lehet , hogy jobban fog működni , mint a kapcsolatotok.
A szakítás nem egyenlő a kapcsolat megszakításával.
Nekem is vannak 2 olyan barátom , akikkel anno jártam, de később rájöttünk , hogy barátként jobban számíthatunk egymásra , mint egy párként.
Mint pasi alkalmatlan , volt , de mint ember , úgy sokra becsültem és szerettem.
Én sem akartam megválni , csak szakítani:-)
Szerencsére ez kölcsönös volt , amit megbeszéltünk és magunk mögött van több mint 13 év szoros barátság.
10 éve élek házasságban , de sokszor találkozunk ,és piknikezünk , mindenki hozza magával a párját és így kerek az egész. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!