Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lány vagyok, mindig olyan pasik találnak meg, akik engem nem vonzanak, azon meg észre sem vesznek akik tetszenek. Változhat ez, ha lefogyok?
ma 14:31
Senki sem kötelezi a duci, kövér lányokat, hogy lefogyjanak, de ha egy vékony, sportos srácnak nem jön be a duci, kövér lány és az még továbbra is nyomul, nem veszi észre magát, akkor ott már elég nagy bajok vannak és arról nem tehetek, hogy nekem a vékony lányok jönnek be, nem az undorító, egészségtelen hájasak!
Kinek a pap, kinek a paplan. Mellékesen megnézném a legtöbb vasággyal 40 kilós csajt, h hogyan bír végigdolgozni egy 8 órás fizikai munkát, vagy ha nagyobb megerőltetésről van szó, majd' meghal. Büszke vagyok arra, h így nézek ki ahogy, és meg se kottyan ha 30-40 kilós dolgokat kell mozgatnom. Ja és nem parázok, h 'jajj, letörik a műkörmöm brühühü...'
Kedves kérdező: Ha jól érzed magad a testedben, ne változz. Nem szaad más kedvéért megváltozni, mert lehet, h onnan ezdve több pasinak fogsz tetszeni, de nem biztos, h jól érzed magad! Csak a saját kedvedért tegyél meg mindent! És ne a pasikért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!