Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mivan?! Ez érdekes.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan?! Ez érdekes.

Figyelt kérdés
Az exem múltkor tök bunkó volt velem elküldött, hogy hagyja békén neki van pasija. Erre tegnap msn-en rámírt, hogy bocsássak meg neki mert nem gondolta komolyan, ő még mindig kedvel engem és nem szeretné ha összevesznénk az élete egyik legszebb része voltam. Ezeket leírta én meg eléggé meghatódtam lehet naiv dolog volt? Azt mondtam neki oké én is így gondolom nekem is ő volt a legszebb dolog az életemben és és is kedvelem őt nagyon. Eléggé örült neki és találkozni is fogunk pár hét múlva, mellesleg az egy dolog, h van pasija de nem boldog annyira mert az a srác nem is szereti! utána jártam a gyereknek és minden oylat találtam ami erre ad jelet, hogy csak jár vele de nem is szerelemből teszi max. mert tetsik neki és kész! Viszont én szerelmeből voltam együtt ac csajommal régen és még midnig érzek iránta valamit! Mit gondoltok lehet az exem is inkább engem szeretne? Van köztünk 100 km sajnos!!!!!
2009. júl. 2. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretitek egymást az a 100 km nem távolság. Egyik dolog, hogy oka van hogy szakitottatok másrészt pedig ha télleg újra szeretnétek kezdeni akkor meg kellene beszélni a dolgot ez csak rajtatok áll. Sok sikert az újra kezdéshez!
2009. júl. 2. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!