Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretettek bele valakibe msn-n keresztül?
igen volt. elöször msn,utána teló... még akor nem voltam belé szerelmes csak szimplán tetszett, de amikor élőben megláttam szinte első látásra... ésegyáltalán nem vagy hülye,csak ne hagyd becsapni magad mint én. mert majdnem összejöttünk de aztán mégsem :/
2009. júl. 2. 23:06
Igen, és borzalmas volt! Hetekig mosolyogva ébredtem, gondoltam rá, álmodoztam, folyton beszélgettünk, tervezgettünk... aztán élőben, valami borzalmas, hogy mennyire kiábrándítóan más volt:P De ma már csak jót röhögök, milyen hülye voltam akkor. Msn-en szerelmesnek lenni... vagy bejön, vagy nem. Van ilyen
2009. júl. 2. 23:14
Igen,most van ez.Az a baj hogy sokat hazudtam,azt hittem nem szeretek belé,de máskép lett,de mostmár nem tudok mit csinálni,hisz hazudtam szinte mindenben,majd megőrölök már vele beszélni,de félek a reakciójától.Ezért inkább szép lassan elfelejtem majd.
Neked meg sok sikert a fiúhoz!Neked legalább több eszed volt:)
2009. júl. 2. 23:15
igen nekem is volt ilyen. és midnen jó volt, de valamiért nem alakult ki komolyabb dolog.
utolós előtti: miben volt más akivel találkoztál?
2009. júl. 2. 23:49
ja igen hupsz azt kihagytam hogy BELESZERETTEM én fafejűűű :/ nem mind1 :Dajj most is szenvedek emiatt pedig már fél éve volt :S
amugy nem értem hogy ki pontozott le mindenkit de elég idegesítő :S
2009. júl. 2. 23:52
de miben volt más? nem láttad képeken vagy mi? vagy a viselkedése?
2009. júl. 2. 23:53
Mi 1 évig voltunk ilyen "netes" kapcsolatban, msn, skype. Találkozásunk után fél évvel sikerült összeköltöznünk, és azóta össze is házasodtunk. :)
2009. júl. 2. 23:57
Mi három hétig beszéltünk kb. msn-en, majd telefonon, aztán találkoztunk és másnap összejöttünk :) Azóta is együtt vagyunk. ( 2éve )
2009. júl. 3. 00:27
nekem is volt és a csj akivel találkoztam kiderült, hogy átbaszott valójában egy ribanc volt. Mellesleg még engem szidott, h mennyire más voltam mint mikor megismert. 1,5 hónap telt el a találkozó és az ismerettség között. Olyanokat mondott, hogy egy beképzelt egós állat vagyok. Na ne tudd meg de szar volt pedig nem vagyok olyan... Nem tudom ne bízd el magad addig azt mondom. Én fülig szerelmes lettem máér a fellegekben jártam, izgalmas dolog az msn-es szerelem egyik legjobb nem az, h diszkóba felszedsz vkit és na már együtt is vagytok. Hanem vártok egymásra terveztek nagy a pörgés, h első tali jól nézek-e ki mit vegyek fel stb... Egyszerűen ami tévedést okozhat az a belső a személyiség mert azt képek és msn-en alapján nehéz megismerni az csak élőben derül ki, hogy maga a személy akit a képen látsz valóban az-e akit elképzeltél.. és ha nem az akkor csalódsz főleg ha még meg is bánt nem ott mondja el a szemedbe, h nézd enm ilyen belsőt reneltem a képeid mellé... akad ilyen eset, de mitn látod az átlag az jól sikerül együtt is maradnak. Én hatalmasat csalódtam azóta msn-es szerelembe nem estem kicsit megrendített, hogy valójában, hogy át tudnak cseszni. 2x találkoztunk utána többet nem mert másabbnak hitt pedig épp úgy viselkedtem ahogy az msn-en hiszen sok óán át el tudtunk msn-en dumálni élőben meg olyan formában dumáltam neki de alig beszélt... és még velem volt a baj... na persze. utána csak lestem hogy msot mi van haza mentem még minden jó volt és a 2. találkozón már nagyon szar volt a hangulat, utána meg szakítottunk és nem találkoztunk. Szar dolog volt. Én húztam a rövidebbet mert sokkal jobban szerettem őt mint ő engem. Mellesleg más srácokkal is flörtölt msn-en szal én csak azért voltam első helyen mert helyesnek tartott.
2009. júl. 3. 03:50
Volt kép, de hát tudod milyen ez, elküldhetem én is bárki képét, de attól még nem én leszek rajta. Telefonon beszéltem a "húgával" (aki ő volt) és mindig talált kifogást, hogy miért nem tud beszélni... Igazából már akkor gyanakodtam, csak erősebb volt az érzelem és nem hallgattam az eszemre.
Neked azért sok sikert!
22:55 voltam
2009. júl. 3. 22:20
Kapcsolódó kérdések: