Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Jártatok már ugy h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jártatok már ugy h full szerelmesek lettetek egy fiúbamés ő nem viszonozta? Hogy léptetek tul rajta? Ha barátságbol volt megmaradt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Egy haverba beleszeretni olyan mint ha a kutyába szeretnél bele. Csak azért hiszed azt, hogy beleszerettél, mert már annyit láttad és találkoztatok, mintha járnátok. Csak beképzelted magadnak az egészet, mivel nincs senkid, és őrá vetítetted ki a szeretetedet. Gyerekes vagy még te az igazi szerelemhez!

A pasik meg rühellik az ilyen csajokat, akik egy kis baráti kedvességtől elolvadnak. Nőjél fel, és kezeld őt a helyén, különben csak azt fogod elérni, hogy megundorodik tőled!

2012. jún. 7. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es! nekem van kutyám, sokat látom, de még nem szerettem bele:D de nagyon hülye vagy
2012. jún. 7. 22:34
 13/16 anonim válasza:
Jártam már így és utána hatalmas nyomoréknak éreztem magam. Először attól féltem tönkretettem a barátságot, aztán kerülni kezdtem lassan de fakult az érzés és amikor úgy éreztem túlléptem rajta ráírtam és azóta jobb a barátságunk mint azelőtt volt bár ehhez nagyban hozzájárult mind a kettőnknek a hozzáállása.
2012. jún. 7. 23:42
 14/16 anonim válasza:

nem elkeserítésképpen de nekem másfél év kellett még a legjobb barátom túlléptem (ez alapból egy elég hosszú sztori), de persze emberfüggő szerintem, hogy ki meddig öli magát :D:D

túllépni hogyan lehet? emberfüggő szintén, én sokat jártam társaságba, lekötöttem magam más dolgokkal (most csak egy pl olvasás, sport. )

A barátságnak meg totálisan vége :D legutóbb jól összevesztünk, szóval ez ugrott, de persze ez az én esetem :)

2012. jún. 8. 00:00
 15/16 kinguczi:X válasza:
en eddig minden fiuba akibe beleszeretem nem viszonoszta ,aszem csak ketten ,es meg 2 ev utan is szeretek egy sracot ,de szerintem ugy lephet valaki tul ezzen hogy ujra szerelmes lesz szerintem ez a legjob modja
2012. júl. 6. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Emberfüggő hogy mennyi idő még túllépsz rajta, de egy biztos!;) Ne mutasd a srác előtt hogy szarul vagy! Ugyanúgy legyél a társaságban nevess, csinálj úgy mintha semmi nem lenne. 1, így nem leszel előtte szánalmas 2,Nehogy már bárki is azt higgye hogy nem bírod hogy nincs melletted valaki! te egy erős független lány vagy!:D /SZJG/
2012. szept. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!