Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy korombeliek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy korombeliek 10 éves kapcsolatokat lehúznak, nekem meg másfelek jutnak?

Figyelt kérdés

van akiknek nagyobb a tűrőképessége, vagy nem találkoztam azzal a féllel, aki úgy gondolkozik mint én? vagy már nem is fogok? 30 felé az ember már beletörődik, hogy ez mindig így lesz. és bezárult már a kapu.

ki mit gondol?

2012. jún. 7. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztm még mindig +taltl6od a "nagy Ő-t"
2012. jún. 7. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha azt gondolod 30 évesen bezárult a kapu, akkor a dilidokit ajánlom. Klausztrofóbiával...

A férfi 40-50 évesen tökéletesen néz ki. Míg a nők 45- felett azért elindulnak a lejtőn :(

Csak "Szúúúszááá" mindenki megtalálja a maga életének megkeserítőjét... :D

2012. jún. 7. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Méghogy 30 felé bezárul a kapu? Ugyan! Biztos meglesz az oldalbordád.
2012. jún. 7. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és nem minden a látszat. Lehet, hogy 30 évesen az ember már 10 éve párkapcsolatban él, de kérdés milyen valójában az a kapcsolat? Fiatalon összejönni valakivel és átsuhanni a legszebb éveken úgy, hogy semmi egyéb tapasztalat, csak a monoton mindennapok... Nagyon kellene szeretni egymást ahhoz, hogy egyik fél se fásuljon bele, vagy merengjen el a félrekacsintgatás gondolatán, esetleg nem áll meg a merengésnél.
2012. jún. 7. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban megbecsülik egymást a felek, ha hosszas keresgélés és sok melléfogás után elmondhatják a másikról, hogy "na végre, megtaláltam".
2012. jún. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!