Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örülni fog a barátom, ha egy közös képünköt ajándékozom neki?
Figyelt kérdés
Nincs semmi különösebb alkalom, csak meg akarom lepni. Nem fog arra gondolni, hogy ez egy "kis semmiség"?2012. jún. 7. 13:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne adj neki ilyesmit, mert csak magamat nézve ha én kapok vagy adok én csak olyan dolgot amit tudom hogy hasznosítani lehet, és nem csak a sarokban porosodik. PL: dezodor ,ruha , égszer,édesség, sütemény,párna,kávé szett,vetkőzős csajos-csávós bögre,tisztálkodó szerek, aminek mindenki örül hisz már akkor azt sem kell megvenni abban a hónapban.
2/4 anonim válasza:
Hát, "csak úgy" még talán oké, de mi, pasik nem igazán szoktuk kint tartani ezeket, nem állítjuk be a párunkat háttérnek és ilyesmik.
Én egyszer születésnapra, vagy karácsonyra kaptam egy bekeretezett képet és fikarcnyit sem örültem neki, ráadásul még ki sem lehetett támasztani valamivel. Szóval sem praktikus nem volt, sem olyan, amit szeretnék...
21F
4/4 anonim válasza:
az én barátom kiteszi a képünket. sőt igényt is tartott rá. a háttere is közöskép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!