Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor kell ésszel, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell ésszel, illetve mikor kell szívvel gondolkozni?

Figyelt kérdés
Szeretem a volt barátomat.Sokszor megbántott,és szerintem ő is ezt érzi velem kapcsolatban.A végére nagyon elmérgesedett a kapcsolat.Viszont hiányzik,legszívesebben elmondanám neki hogy szeretem,de nem tehetem,mert akkor nem lenne tartásom,plusz úgy érezné hogy igaza volt sok mindenben,nem szeretnék csúszni előtte,különben is úgy érzem hogy neki kellene bocsánatot kérnie.Eleinte úgy éreztem hogy vele akarom leélni az életem.Mit csináljak:hagyjam az egészet ahogy van,vagy hallgassak a szívemre,és írjak neki esetleg valamit majd a későbbiekben.Vagy ha annyira ő lenne az igazi,akkor el se ment volna?Mást mond a józan eszem,és mást súg a szívem...
2012. jún. 7. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mindig ésszel kell gondolkodni, de hallgatni kell a szívedre is. hallgass a szívedre írj neki, de jól gondold meg, hogy mit és hogyan...
2012. jún. 7. 00:38
 2/4 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Leírod, hogy sajnálod amivel megbántottad és azt is leírod, hogy téged mivel bántott meg, de úgy írd meg, hogy akkor már ne legyen benned sértettség. Hagyj neki időt, és magadnak is, később keresheted, lássa, hogy egyedül is boldogulsz és mással is tudnál boldogan élni. Ha akar visszajön. Próbálj olyan lenni, hogy érdemes legyen neki visszajönni. Amiben érzed, hogy szükséges változz meg.
2012. jún. 7. 00:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó tanácsok,köszönöm:)
2012. jún. 7. 00:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Most vagy meghajtod a derekad, és visszakéreckedsz, vagy dacosan távol maradsz.
2012. jún. 7. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!