Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre túlságosan is romantikus és szerelmes típus vagyok, hogyan tudnám ezt magamból kiűzni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok az a igazi férfias emberke és ráadásul nem is jóképű, és ezmiatt csak barátként fogadnak el a nők. Hiába próbálok randizni, de mégse jön össze a szerelem, mert 'túl szerény' vagyok. Pedig nem az igazit keresem, csak olyat akit lehet imádni.
Dehát ugye olyan lányt lehetetlen találni. és már fel is adtam a reményt hogy valaha is lessz barátnőm. inkább egy olyan kezelés/gyógyszer.. vagy tudomisén, dolog érdekelne, ami közönbösé teszi az érzelmeim a nők iránt, és nem fájdítom utánuk a szívem.
Tudtok ilyen gyógymódról?
2012. jún. 5. 16:41
11/13 anonim válasza:
ne változz meg,nekem bejönnek a romantikus srácok:)
15/l
12/13 anonim válasza:
Figyu Hiába szép egy fiu ha egyszer bunko, szerintem ne akarj megváltozni ;)
13/13 anonim válasza:
Mivel a szerelem csak kémiai folyamat, ezért szerintem tudnának csinálni gyógyszert ez ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!