Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mennyi az esélye, hogy Zimánynak, Dukainak, Debreczeninek, Bódinak, egyszer egy gyári munkás, árufeltöltő vagy bolti eladó legyen a férje?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 11:11
12/16 anonim válasza:
Hogy a férje legyen arra 0%, de hogy megpattintsad őket egyszerűbb foglalkozású férfiként, arra annál több, csak jókor kell lenni jó helyen. ;)
13/16 anonim válasza:
#10, idézőjelbe kellett volna tennem, hogy leereszkedni. Úgy értettem, hogy ez nekik lenne leereszkedés, hogy ők annak éreznék .
14/16 anonim válasza:
Miért akarna egy gyári munkás, árufeltöltő vagy bolti eladó egy ismert(!) kirakatbabát FELESÉGNEK?
15/16 anonim válasza:
az utolsónak igaza van! amúgy én nem szeretem őket, mert kur*válkodásból van a pénzük és még mutogatják is őket (sok nőnek ebből van, de őket nem állítják be követendő példaként). ha én ilyen nő lennék, nem jönnék össze csak milliomosokkal és milliárdosokkal! ha egy pasi milliárdos, meg nem jönne össze valami bolti eladó kiscsajjal, kizárólag ilyenekkel. ha kapok jobbat, akkor miért választanm a rosszabbat?
16/16 ASOT válasza:
a legtöbb esetben ahol ők mozognak oda be sem engednek egy utcai embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!