Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ekkora barom? Miért nem tudom elfelejteni?
Nekem elmesélheted, kb ugyanígy vagyok ezzel csak én vagyok a férfi és az egyik ex barátnőm reménykedik még mindig.
Írj privit ha gondolod, és nem nem azért mert gép előtt éhesen görnyedő matyigép vagyok és most így próbálkozok...
Hát, ha az ember szerelmes, akkor bizony az nem attól függ, hogy a másik viszonozza-e, szóval így érthető.
Az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak az egód hajt. Sokak beleesnek abba a csapdába, hogy fáj az egójuknak, hogy nem kellenek az illetőnek, és ezért képesek loholni utána. Főleg az amúgy népszerű lányokat lehet megfogni így. Megszokják a sok érdeklődést, erre jön valaki, aki félvállról veszi őket, és ettől megőrülnek, mert nem értik, hogy ez a valaki miért nem kezeli őket félistennőként, mint a többi. Aztán képesek utána futni, hogy foglalkozzon velük és megnyugodjanak végül, hogy ő is félistennőnek tartja őket. Elragadott példa kicsit, de így talán jobban érthető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!