Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a volt barátom h ne csak szexet akarjon tőlem?

Figyelt kérdés
Nem rég összejöttem egy fiúval aki nagyon kedves velem, de még a volt barátomat szeretem és nem tudok tőle elválni, sokszor szakítottam már vele de a szívem mindig visszahúz hozzá de a volt barátomnak csak a szexre kellek és én belemntem ha máshogy nem de legalább úgy együtt vagyunk.Hogy tudnám rávenni a volt barátomat h ne csak a szexre kelljek neki?
2009. júl. 1. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
sehogy! Egyszerüen nem szeret ha csak sexet akar! Ilyen esetben sajna nemtudsz semmit tenni! Csak felejteni kellene! az pedig nehéz! Hajrá! :)
2009. júl. 1. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
ez jól hangzik :) kár, h az én exem nem megy bele abba, h keféljünk :(
2009. júl. 1. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
hát itt max az lehet hogy kitűzöl egy időpontot hogy addig nem szexelsz vele, ha nem bírja akkor szakít és tudod hogy nem megy, és rájössz, nem fogsz vágyódni, de az is jó megoldás hogy hagyod és más után nézel;) előtted a lehetőség, hajrá
2009. júl. 1. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

egyáltalán minek jössz össze mással ha még a régi kanodat szereted...ez az első

második: ti rib@ncok annyira fel tudtok b@szni agyilag hogy az hihetetlen

szerintem tök egyértelmű a régi kanod látja rajtad hogy még szereted ő nem szeret és gondolom van másik csaj is akit kezelget de ha éppen nincs kéznél füttyent és te ugrasz hát mit ne mondjak szép...

2009. júl. 1. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
és mi a baj a szexxel ?
2009. júl. 1. 23:24
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs baj a szexel...de én többet szeretnék tőle, nem csak szexet.
2009. júl. 1. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor legyen még több és még több sex, aztán meg beszélj vele, de ha magától nem akarja, akkor nem fog menni sztem.
2009. júl. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!