Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, menjek vagy ne menjek? Volt feleség+gyermek - új feleség dilemma.
Nem értem. Akkor most 6 évig nem vagy alig láttad a fiadat?
1. Ha így van, szégyellheted magad, és a volt nejednek tök igaza van, ha ez a te hibád és nem tehettél másként vagy nem ő szervezte így.(nagyon nem így tűnik... mert akkor most miért megy bele az útba egyáltalán a volt nejed, ha olyan gonosz volt eddig...?))
2. Nem érthető, hogy mit akarsz? Ha nem szereted a fiadat, (mert ha szeretnéd kapcsolatot tartottál volna vele vhogyan) csak vmi homályos kötelességérzettől indítattva akarsz egy apa szerepet 7 napig játszani, akkor inkább hagyd a francba, csak kolonc lesz a fiad is meg a volt nejed is.
3. Eléggé nagy f@szkalapnak látszol...
ad 11:
Hidd el, az elmúlt 6 évben elmentem a "falig", és tényleg csak meglehetősen kevés jutott. A bíróság a válást közös megeggyezésel mondta ki, (1óra havonta a volt feleségem lakásán, 10khuf tartás) Az hogy hogyan és miért fogadtam el ezt az nem tárgya a kérdésnek, de hidd el nem volt más választásom.
Az idők változnak, és a volt feleségem "átgondolta" a helyzetet, idén február óta gyakorlatilag minden ok. (edzésre viszem, megyek oviba, hétvégenként nállam van amikor elkérem, stb.
Ami az utolsó gondolatot illeti (f@szkalapság), lehet igazad van, bár sokan lennének olyan f@szkalapok olyan körülmények közt amit elértem. Nincs hitelem, nem tartozom senkinek, és kisvállalkozásom 10-12 embernek ad munkát, éves forgalom 100Mhuf. Becsületesen adózva.
Elnézést kérek, visszavonom a kalapot.
Így már más a kép.
Jó fazonnak tűnsz mégis, csak hagytad magad szívatni, nem te vagy az egyetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!