Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, hogy lesz? Párom agusztusban megy külföldre dolgozni 3 honapra..
Párom agusztusban megy külföldre dolgozni 3 honapra.
Én 17/l, Ő 21/f
A probléma ott van, hogy Ő egy igen jó pasi, (jó képű, eszméletlen test, édes arc, piercingek-ízlésesen nem az a túlvasazott emo stílus, stb)(és nem azért, mert az én párom hanem tényleg Ő ilyen)
A másik dolog, hogy állítása -és a haverjai állaítása szerint- eddig soha nem volt szerelmes viszont most belém az (6hónapja vagyunk együtt), nem is volt még ilyen hosszú kapcsolata csak kalandos...
Ő mondja, hogy bízzak benne és szeret nagyon...
de nem tudom:(
Asszem még nem bízok eléggé, benne pedig szeretem...
Mit tegyek?
Valami tanács?
Tapasztalatok? hogyan könnyebb??
uhh... tudom milyen érzés...legalábbis majdnem...
az én barátom az elmúlt 2 nyarat töltötte külföldön, bár ő 3-4 hetente hazajött 2-3 napra... idén is ment volna,de már van állandó munkahelye.
nehéz volt az biztos...sokat voltam barátnőimmel, meg barátom haveri köréhez is lejártam, mert lehívtak mindig, hogy ne üljek otthon :) sokat smseztünk... megismertem neten pár embert és az ismerkedéssel is telt az idő kicsit :)
szeptembertől suli van neked, legalább a délelőttjeid nem szomorkodással telnek.
nehéz lesz azt nem tagadom,de ki lehet bírni :) fej a fejjel, hajrá ;)
17/l (barátom 22)
jah előző vagyok :)
amiatt pedig ne aggódj szerintem, hogy megcsal, mert ha tényleg szeret, akkor nem fog :)
(az én barátomnak is én vagyok az első komoly kapcsolata )
Elsőnek!
aggódni, idegeskedni, félni szoktam.
Hisztizni, ellenőrizgetni egyáltalán nem, végülis kimutatom valamilyen egészséges szinten, hogy félek de soha nem viszem előtte túlzásba, inkább magamba folytom, hogy kettőnknek ne ártson.
Amúgy teljesen igazad van, ha meg akar csalni úgyis megfog.
És mindenkinek köszönöm a segítséget!
ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz gond
énis több hónapra kimentem külföldre dolgozni, és előtte pár héttel ismertem meg páromat, vártunk sokat, de azóta is együtt vagyunk lassan egy éve :)
figyelj, ha meg akar csalni akkor azt itthon is megteheti, de szerintem ha eddig nem volt hosszú kapcsolata és a haverjai (meg mások szerint kalandozott, de már megváltozott benne valami) akkor semmi okod az aggodalomra, a másik meg hogy a tüzet fentartsad, akkor még ott van az msn, skype meg a szexuális tartalmú sms-ek(ha van rá pénzed) később csak édesebb lesz a viszont látás
remélem segíthettem;)
Igen:D végülis nem ment el:)
úgy döntött, hogy én fontosabb vagyok neki és nem éri meg az, hogy elveszítsen bármilyen meló miatt, mert félt, hogy nem vártam volna meg és hogy valaki "lecsap a kezéről"
és már másfél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!