Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennél jobban csalódni egy férfiba?
Páromnak gyermekelhelyezési pere folyik. Az anya 1,5 éve lemondott a gyerekekről így nála vannak a gyerekek.
Most az anya fellebbezett és folyamatosan feszültség van.
Az anyát eljegyezte az új párja a kedvesem szerint azért, hogy a bíróság szemébe minél inkább család legyenek.
Erre válaszként elkezdte terjeszteni, hogy ÉN terhes vagyok.
Tudni kell rólam, hogy abortusz ellenes vagyok! Most viszont tele kürtölik a várost azzal, hogy terhes vagyok, csak éppenséggel szülni nem fogok és megbélyegeznek hogy elvetettem a babát. :(
Ez nekem nagy csalódás volt, hogy ezt teszi velem a párom.
Rá két napra találkoztunk a párom anyukájával és a gyerekelhelyezésről beszélgettünk. Megemlítettük a páromnak, hogy az elhelyezés során amikor megkérdezik a 15 éves fiát az sokat fog befolyásolni a bíró döntésén, mert csak akkor döntenek a gyerek akarata ellen, ha veszélyeztetné a választott szülő a gyerekeket.
Erre a tesco kellős közepén üvöltött velem, hogy én ő ellene vagyok. :( Pedig nem vagyok ellene. Szeretném ha megnyerhetnénk a tárgyalást.
1,5 éve teljesen háttérbe szorítom az igényeimet, hogy az ő gyerekeinek legyen mit enniük, mert a páromnak hitelei vannak és ráadásul 25 éves nő létemre többet keresek mint ő. Főzök, mosok, takarítok. Egy kis plusz pénzért irodát takarítok, még ő otthon internetezik és tv-t bámul.
Bánt, hogy árulással vádol miközben én a szívem lelkem kiteszem azért, hogy nekik jó legyen. Azt már megszoktam, hogy nem köszöni meg, de ez már mindennek a teteje.
A harmadik dolog ma történt a páromnak még nem mondtam, mert személyesen szeretném.
Egy munkahelyen dolgozunk. Én az irodába ő pedig a műhelybe. Én tisztába vagyok a cég pénzügyi helyzetével és mindennel.
Ma bejött a főnököm az irodába, hogy állítsam le a páromat, mert a műhelybe egy részt hazugságokat terjeszt másrészt pedig olyan dolgokat amiket csak tőlem tudhat. Persze engem köt a céghez a titoktartás!
Én semmi olyat nem mondtam amivel veszélyeztetném a munkámat. De ő mégis a műhelybe olyan dolgokat mond amivel bomlasztja az egységet. És persze ezzel is engem vádol a főnök. :( Ha engem innen kirúgnak kb. 70.000,- ftal kevesebbet keresnék, mert nincs iskolai végzettségem ahhoz amit most dolgozok. Jelenleg tanfolyamra járok, hogy a bizonyítványom is meglegyen a tudásomhoz.
Mi jöhet még???
Lehet ennél jobban csalódni egy férfiben??? :(
Sok mindent feladtam érte. Szívem lelkem kiteszem érte és a családjáért, mégis ezt érdemlem???
Abban reménykedek, hogy ha lemegy a pereskedés akkor helyre jön minden. vagy nem fog? Azt sem tudom meddig fog húzódni. :(
Nagyon elkeseredett vagyok. Szeretem a párom.
Igen, TÉNYLEG ennyire nem érdekled!
Oké, pereskedés, sok idegeskedéssel jár stb., előfordul, hogy az ember feszültebb, és olyan is kicsúszik a száján, ami egyébként nem.
VISZONT ha valaki szereti a másikat (a te olvasatodban: érdekli) akkor lenyugszik, bocsánatot kér, és igyekszik úgy viselkedni, hogy többé ilyen ne forduljon elő.
Ehhez képest ez a pasi teljesen nyíltan, gátlástalanul átgyalogol rajtad, aljas pletykákat terjeszt és kb. sz.rba se vesz, és ez rendszeres!
Már bocs, de ezek után te még felteszed a kérdést, hogy érdekled-e?!
Én nem vagyok a helyzetedben, de a többi válaszoló már leírta a lényeget. Külső szemmel könnyebb átlátni a helyzetedet és igazuk van abban, hogy döntened kell vele kapcsolatban, mert ez így nem mehet tovább, kiégett roncs leszel, pedig még előtted van az egész élet.
Csak úgy mellesleg kérdezem, hogy ha már most lustálkodik otthon, míg te gürizel, akkor mi lesz vele később? Nehogy már még te gondoskodj róla meg a gyerekeiről is. Nem ismerlek, de, amiket leírtál, te ennél jobbat érdemelsz, még a körülmények ellenére is.
Összefoglalva az eddigieket:
- zűrös háttérből érkező férfi, akinek nyakán van a gyermekelhelyezési per.
- stresszes, kemény időszakon mentek keresztül, támogatod őt mindenben, ő viszont hazugságokat terjeszt rólad és kellemetlen helyzetbe hoz a főnököd előtt
- otthon döglődik a tv és a számítógép előtt, míg te kidolgozod a beled a plussz pénzért (bocsi a csúnya kifejezésért)
- az ő szemszögéből nem látjuk a helyzetet, de elég egyértelmű, hogy ki jár a legrosszabbul ebben az ügyben.
Szeretni szereted, de meddig? Hány évnek kell eltelnie ahhoz, hogy rájöjj rossz helyen vagy rossz ember mellett?
Még, ha az ügy után is lecsillapodnak a kedélyek, akkor sem fog téged tisztelni eléggé. Na mindegy, te tudod, de ha már ilyen kérdést/kérdéseket tettél fel, az nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!