Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szex miatt keres?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szexelek egy férfivel, ahol gyengéd és odafigyel rám. Nem járunk mert ő már 34 én meg 20. Gondolom emiatt. De ha nem érezne irántam semmit, akkor nem keresne fel mindig, és nem is érdeklődne irántam. Mit tehetnék hogy járjon velem?
2009. júl. 1. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szeretet, szerelem, több mint szex.

Erosz, Filosz, szexus, é sAgape.

Szeretem, mert szeretem.

Az állat ezt nem tudja.

De az ember igen.

Embernek kell lennünk.

Kiemelkedni az állatvilágból...

2009. júl. 19. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen, ostoba, primitív kis pinák... fogalmuk sincs a férfiak működéséről. Azt hiszik a nyálhömpölyös kis világukban, hogy az, hogy egy harmincas fószer dug egy friss husit, az elég jele a szeretetnek és szerelemnek... szegénykéim.
2010. aug. 20. 06:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Érez irántad valamit. Érzi, hogy áll a farka. Amúgy ha egy férfi "érez egy nő iránt valamit", akkor nem csak felkeresi meg érdeklődik, és a farkát törli bele, hanem SZOROSAN TARTJA MAGA MELLETT, MERT NEM BÍRJA MÁSHOGY
2010. aug. 20. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Magyarul, ha egy ennyi idő alatt nem alakult ki benne egy olyan intenzív érzés benne, ami miatt mindig veled akarna lenni, akkor maximum egy helyes kis kúrólánykának tart, aki elég naiv meg ostoba ahhoz, hogy néhány szép szóval elájuljon tőle és lehessen dugni, amikor rájön a kangörcs.
2010. aug. 20. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!