Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szex miatt keres?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szexelek egy férfivel, ahol gyengéd és odafigyel rám. Nem járunk mert ő már 34 én meg 20. Gondolom emiatt. De ha nem érezne irántam semmit, akkor nem keresne fel mindig, és nem is érdeklődne irántam. Mit tehetnék hogy járjon velem?
2009. júl. 1. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
kérdezd meg tőle, h nem -e lehetne több is.
2009. júl. 1. 18:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Van még egy kis gáz, a volt barátom is a társaságban van, lehet hogy ez is zavarja, mert hogy ők jó viszonyban vannak egymással és lehet hogy nem akar vele rosszban lenni. Ez az összejárkálás is "titokban" zajlik.
2009. júl. 1. 18:40
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Tisztázd vele,hogy ez neki csak szex egy fiatalabb husival vagy számára is több ez puszta szexnél! az is lehet,hogy ő is szeretne veled kapcsolatot,de sajnos az is előfordulhat,hogy nem.Ezt csakis ő mondhatja meg!

21/L

2009. júl. 1. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes hogy én is ebben a helyzetben vagyok , csak én 17/L a fiú 25 , a korkülönbség miatt nem vagyunk együtt,én már másfél éve tiszta szívből szeretem,ezt ő is tudja,mondta mindig hogy nagyon kedvel és fontos vagyok neki,hogy várjak még egy kicsit és biztosan együtt leszünk.Sokat veszekedtünk amiatt hogy én ebbe már belefáradtam , de nem tudok beletörődni abba hogy nem lehet az enyém! Nagyon jó a viszonyunk , jól érezzük együtt magunkat! Eddig sokszor hívott hogy találkozzunk , voltak közös programjaink , persze titokban folyt az egész. aztán egyszer szünetet kért tőlem,majd rá 3 héttel bejelentette hogy vége az egésznek,nem akar bennem reményt táplálni , mert ő nem úgy érez mint én:(

De a testi kapcsolat maradt , ma már főleg az emiatt keres meg,ha meg keres! Nincs neki senki egyébként rajtam kívül,szeretem,de ez már csak megszokás! szeretném én is ha együtt lehetnék ezzel a sráccal:)

na szoval hogy a kérdésedre is válaszoljak ha meg hallgatsz egy lassan 18 éves lányt,akkor szerintem próbáld befolyásolni a férfit:) Igaz,hogy jóval idősebb mint Te az tény, és azért már más az értékrendje,de ha szeret Téged és fontos neki a veled eltöltött idő , akkor nem enged el téged:) lényegében állítsd sziklaszélre a viszonyotokat! Mondd neki hogy te ennél többre vágysz,hogy neked ez nem elég! És ha nem tudja meg adni azt amire vágysz , befejezed ezt a kapcsolatot! Ha szeret ,logikus hogy nem enged el! Na már most ha csak a szex hiányzik neki,és nem TE , akkor nem fogja meghatni hogy részedről vége! De ha nem szeret Téged, csak a szexre kellesz neki, akkor érdemes lenne lassan beletörődni hogy ez a hajó elúszott:S ha egy év alatt nem alakult ki benne olyan érzelem ami elég lett volna arra hogy a barátnője légy,akkor már ezután sem fog.

szerény véleményem szerint:)

Yvette

2009. júl. 1. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó igazad van, de gondolom mint te is én sem szívesen törődök bele abba hogyha esetleg nem kellek neki. Egyszer éreztem valaki iránt ilyet, de azért ahogy érettebb vagyok, ez teljesen más mint eddig, ez már tényleg szerelem. Sokszor hülyén hangzik, hogyha valaki azt mondja hogy ilyen szerelmes meg olyan szerelmes ennyi idő után, de mindent imádok benne. Nem szeretnék csalódni.

2009. júl. 1. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Igen, azt mondják hogy a kommunikáció csodákra képes! Na persze egy kapcsolat tönkretételéhez is vezethet:S

Ezért sem hozom fel ,csak néha , ezt a témát a fiúnak:(

De persze ő hallani sem akar erről,nagyon rendes, lehet vele beszélgetni komolyabban is,de ez elég kényes téma, igy soha nem jutunk dűlőre,talán még a "nyaramat" kihasználom , és vele maradok...utána egy nagy beszélgetés,és ha ő ezen nem akar változtatni akkor mehet amerre lát:)

2009. júl. 2. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért jár hozzád, mert érez valamit, hanem mert rádáll a farka és be akarja kergetni a bozótosodba, szivem.
2009. júl. 19. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy csak szex és más semmi. Ne legyél már naiv!!
2009. júl. 19. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:

34 éves felnőtt férfi. Ha többet akarna szexnél, akkor már ő is megbeszélte volna, vagy tett volna pár megjegyzést. Tényleg naív vagy úgy, mint én voltam. Csak aztán tudtam NEM-et mondani a pasinak és már nem talizunk. Beláttam, hogy ő nem akar velem egy normális kapcsolatot, akkor meg nem fogok szenvedni.

L, 18

2009. júl. 19. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy érez irántad valamit! De az közel sem nevezhető szeretetnek!
2009. júl. 19. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!